ilk okula giden biri size liseyi sorarsa şu şekilde anlatın .s

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten belirli bir puanın üstünde bir lisedeysen keko dolu olmaz,onların beyin kapasiteleri yetmiyor. Tamamen saçma
Her lisede var qeqo

Zaten belirli bir puanın üstünde bir lisedeysen keko dolu olmaz,onların beyin kapasiteleri yetmiyor. Tamamen saçma
Ve şöle bir olayda var yüksek puan alırdın ama uzak diye yakınlarda olwn bir liseye gitmek zorunda kalırsın şahsen yaşadım çok acı çok

(Bir yere kadar okuyayım dedim ama sarmadı.)

Amaç eğlendirmek değil benimki işsizlik

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okul hayatım gözümün önünden geçti. Bizim orada tuvalete girip sonra...
Neyse işte. Dikkatli olun.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eşcinsel Bizim Sınıftada Var Çantanın Üstüne Oturuyoz...

Yanlız İlk Okullu Çocuk Bunların % 80 İni Anlamaz

qeqo fendede Var İmamhatipdede.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Masallah arkadas aktif/pasif-eşcinsel ne onu bile biliyor. Her nekadar eğlenceli olsada bir yerden sonra okul gereksiz bir yerdir. Ayrıca okulda her türlü arkadasım vardı, türk kürt pasif e. ateist. Ama söyle kötü anılarımda yok değil:
Bi beden dersinde kızların telefonumu ders boyu alıp sacma sacma fotoğraf cekmeleri hosuma gitmiyodu. Birgün kızların cektiği fotoğrafları faceden kıza atarken özel resim arsiviminde icinde olduğunu görmüstüm. İcinden sildiğim fotoğraflar cloud ile birsekilde yine içindeydi. Hayatımda hic okadar utanmamıstım.

Bir keresindede pasif escinsel bir arkadasımla evinde bulusmamız gerekiyordu evine gitmistim ilerleyen dakikalar niyetinin bana bozuk olduğunu anlamıstım amacı hertürlü belliydi o günden sonrada onunla göz göze bile gelmemeye calıstım bunlarda böyle anımdır yani. :(

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Masallah arkadas aktif/pasif-eşcinsel ne onu bile biliyor. Her nekadar eğlenceli olsada bir yerden sonra okul gereksiz bir yerdir. Ayrıca okulda her türlü arkadasım vardı, türk kürt pasif e. ateist. Ama söyle kötü anılarımda yok değil:
Bi beden dersinde kızların telefonumu ders boyu alıp sacma sacma fotoğraf cekmeleri hosuma gitmiyodu. Birgün kızların cektiği fotoğrafları faceden kıza atarken özel resim arsiviminde icinde olduğunu görmüstüm. İcinden sildiğim fotoğraflar cloud ile birsekilde yine içindeydi. Hayatımda hic okadar utanmamıstım.

Bir keresindede pasif escinsel bir arkadasımla evinde bulusmamız gerekiyordu evine gitmistim ilerleyen dakikalar niyetinin bana bozuk olduğunu anlamıstım amacı hertürlü belliydi o günden sonrada onunla göz göze bile gelmemeye calıstım bunlarda böyle anımdır yani. :(
Haha :D . Konuya ve cevaplara bakıyorum da ya ben iyi arkadaşlar seçtim ya da çok şanslıydım. hiçbir zaman arkadaşlarımda beklenmedik bir şeyle karşılaşmadım.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

benim telefonumu alıp ..... izliyorlar sen yine şanslısın birde 2gb internet paketi alsam 10dakikada kurutuyorlar neyse şu an openvpn kullanıyorum

Bizim okulda kazan dairesi muhabbeti dışında hiçbişe yok :D
fesat aklım ._. kazan dairesine girip ne yapıyorlar acaba gizli gizli