Telefon Benzeri 800 Yıllık Taş

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhabalar ve Bir Tuhaf Olayla Tekrar Karşınızdayım,
Bildiğiniz üzere yazıyı ilk bulan topluluk Sümerlerdir ve Sümerler M.Ö 3000 yıllarında yaşamını sürdürmüşlerdir. Ancak Avusturya'da Sümer yazısıyla yazılan ve 800 yıllık bir taş ortaya çıkarılmış ve o taşta Sümer yazısı bulunmuştur. Tarihçiler bunu açıklamakta zorlanırken taşın Avusturya'ya bir dönem bölgeler arası yapılan ticaret sonucu gelmiş olabileceği ortaya atıldı.
Ancak işin garip tarafı taşın ilk bir Cep Telefon'a benzemesidir. Aşağıdaki resimde görmüş olacaksınız. Taş gerçekten bir Telefon'a çok benzemekte. Ve taşın bulunması dünya dışı yaşam kanıtları arayanları heyecanlandırdı. Bir grup araştırmacı, uzaylıların telefonu bizden yüzlerce yıl önce Dünya'ya getirmiş olabileceğini savundu ancak bu iddialarını kanıtlayacak bir kaynakları bulunamadı. Bence Telefon Nokia3310 olabilir. Mübarek ne kadar yüksekten düşse de kırılmıyor.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, bu tür şeyler paylaşıyorsan kaynağını da koymalısın. İnternet çöplük gibidir. Yararlı bilgilerin olduğu gibi asılsız bilgilerde vardır. Bana çok inandırıcı gelmedi açıkçası.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sümerliler bildiğiniz üzere çivi yazısı yazıyorlardı, bu yazılarda onlara aitse;

Heyecana gerek yok, direk taşa geçirmişler. 3310 da benzemesi bir tesadüf...

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Türk basınında yer aldığını nerden çıkarıyorsun. Bulan yabancı bir jeolog ve basın onlardan yayıldı.

Senin kendi düşüncen buna karışamayız.

"Yabancı bir jeolog" dediğin zaman inandırıcı olmuyor, isim var araştırayım. Ben de yarın bir taş kazıyıp içinde "Ceku" yazan bir yüzük bulundu diye haber yapacağım, "Yabancı Artifaktolog" diye gömerim herkes inanır.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"Yabancı bir jeolog" dediğin zaman inandırıcı olmuyor, isim var araştırayım. Ben de yarın bir taş kazıyıp içinde "Ceku" yazan bir yüzük bulundu diye haber yapacağım, "Yabancı Artifaktolog" diye gömerim herkes inanır.
jashadda güldürdün Berkay. Bu olayı araştıran Dünyanın önde gelen UFO uzmanlarından olan Daniel Munoz'dur.