benden önce davrandın3310 un babası
benden önce davrandın3310 un babası
jashadda güldürdün Berkay. Bu olayı araştıran Dünyanın önde gelen UFO uzmanlarından olan Daniel Munoz'dur.
Her meslek sahibi ünü olacak değil. Atıyorum Berkay bir edebiyatçıdır ve internetlerde çıkmıyor demek ki berkay bir edebiyatçı değil demek ne kadar yanlışsa bu görüşün de o kadar yanlıştır. Sizin inanıp inanmadığınız beni ilgilendirmez. Şimdi size psikolojik baskı yaparak bunlar gerçektir demiyorum. Sadece bulunmuştur diyorum.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hangi Daniel Munoz ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İnternette ve scholar'da olmayan değil mi ?
Munos hakkında tek bulduğum haber şuradan,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Haberlere bakarsanız ne kadar ciddi bir haber sitesi olduğu anlaşılıyor. ( JFK'nin uzaylılar tarafından öldürüldüğünü savunuyorlar.)
Kolay gelsin.
ilkel bir kafa ile düşünürsek uzaylılar getirdiHer meslek sahibi ünü olacak değil. Atıyorum Berkay bir edebiyatçıdır ve internetlerde çıkmıyor demek ki berkay bir edebiyatçı değil demek ne kadar yanlışsa bu görüşün de o kadar yanlıştır. Sizin inanıp inanmadığınız beni ilgilendirmez. Şimdi size psikolojik baskı yaparak bunlar gerçektir demiyorum. Sadece bulunmuştur diyorum.
Her meslek sahibi ünü olacak değil. Atıyorum Berkay bir edebiyatçıdır ve internetlerde çıkmıyor demek ki berkay bir edebiyatçı değil demek ne kadar yanlışsa bu görüşün de o kadar yanlıştır. Sizin inanıp inanmadığınız beni ilgilendirmez. Şimdi size psikolojik baskı yaparak bunlar gerçektir demiyorum. Sadece bulunmuştur diyorum.
Hmm bence bu tartışmayı bu haberdeki adamla yapmalısın.ilkel bir kafa ile düşünürsek uzaylılar getirdiama uzaylılar olabilirde hani tüm evren bir grub salak için yaratılmadı
![]()
İleri de bu haber ya yükselecek ya da çürütülecek. Attığın bu görüşü çürütecek haberler de çıkabilir. Bu haberi 10 siteden yaklaşık 6 'sı doğru olabilir yönünde açıklıyor. Ancak geri kalanı inanmıyor. İleri de yüksek bir makamın bu konu hakkında bir açıklama getirmesi gerekiyor.Uzaylılara inanmayan bir insan değilim ama Dailmail'deki yorumlar bile ele veriyor. Buyrun yorumlar.
More DE drivel.
800 years ago, no-one knew about cuneform writing.
Ergo the whole thing is faked up by attention seeking waster
Oh good grief. This pic first appeared on a Chinese spoof site, and claimed it was a mobile found in Mexico. Whoever created the pic quite intentionally made so many inconsistencies that only a complete moron would think it was real. The text is Sumerian, a language that vanished long before the period when the phone was supposed to have been buried. If the phone is 1990's, then why would someone from our future have it on them when travelling back into the past? The reason that there is no info on the artifact is because there isn't any info on the artifact, because it's a hoax. For a mobile to exist that long ago, you would need a manufacturing plant, masts, and last but not least a blooming charger!
Hmm bence bu tartışmayı bu haberdeki adamla yapmalısın.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Dikkat et adam sağlamdır. Tartışmadan düzgün çıkamayabilirsin. Her türlü uzaylılar hakkında görüşünüzü bekliyor. Benim görüşüm ise çok etkileyici ve doğru bir kanıt dışında uzaylıların olma olasığı %40'tır.
İleri de bu haber ya yükselecek ya da çürütülecek. Attığın bu görüşü çürütecek haberler de çıkabilir. Bu haberi 10 siteden yaklaşık 6 'sı doğru olabilir yönünde açıklıyor. Ancak geri kalanı inanmıyor. İleri de yüksek bir makamın bu konu hakkında bir açıklama getirmesi gerekiyor.
Bakacağız artık ileride ki açıklama ne olacak. Çeviride yazan kişi inanmadığını söylüyor özetle. Daha yüksek bir makam bununla ilgili bir açıklama yapacaktır. Çünkü her yerde paylaşılıyor ben de burada paylaşayım dedim.Getirmeyecekler çünkü ikinci ingilizce paragrafta ne olduğu açıklanmış. Çevirmeyeceğim. Kolay gelsin.