Oraya önceden baktım yok orda bir şeyEssentials Config Yml chat bölümünü Kontrol Et Orda Olabilir
Faction Pluginini Güncellemeyi Deneyebilirmisin Eski Sürümü Olabilir a r Harfleri Ya Essentials chat bölümünde Olur yada Factions conf.jsonda Olur Diye BiliyorumOraya önceden baktım yok orda bir şey![]()
tam olarak yerini belirtsenFaction Plsinin Dosyasının İçindeki conf Metininde Var Oradan Ayarlayabilirsin
Tags kısmında sadeceConfigdeki tagformat yada factiontagformat ta olabilir o 2 sinden biri. r varsa sil ama yedek almayı unutma yanlış çıkarsa fail .s
tam olarak yerini belirtsen
Tags kısmında sadece
{
"l": "<green>",
"a": "<gold>",
"n": "<silver>",
"i": "<yellow>",
"g": "<lime>",
"b": "<rose>",
"h": "<pink>",
"c": "<aqua>",
"p": "<teal>"
}
ben zaten konumda oranın öyle oldugunu belirttimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bak Resim Attım
???????????????????Birde siz bakarmısınızLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ben zaten konumda oranın öyle oldugunu belirttim![]()
Essentials Config.ymlyi Hastebine Atabilirmisin orayada Bakalım.Birde siz bakarmısınızLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ben zaten konumda oranın öyle oldugunu belirttim![]()
Essentials Config.ymlyi Hastebine Atabilirmisin orayada Bakalım.
Yok hocam config deki chattagformat-factiontagformat diye bir yer var oraya bak.