Lapisin Yerine Ne Eklense?

• Zadece Hammaddede Olsun

Kullanılan: 6 66.7%
  • Lapis Dayan Lapis Süper

Kullanılan: 0 0.0%
  • Zümrüt Eklensin

Kullanılan: 2 22.2%
  • Lapis Onnumara 5 Yıldızdır gardaş

Kullanılan: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SELAMÜN ALEYKÜM
Çogu Kisi Factionsdaki Lapis Kazınca Lapis Çok Para Veriyor Ve hemen p4 Elmas Set Alıyorlar Diye Lapise Kızgın.
Bence Lapisin Fiyatı Azaltınsın Yada Yerine Yeni İtem gelsin diyenler Veya Tek Hammadde Olsun Diyenler
Oylamaya Katılabilir.
(Oylama Tamamen Ücretsizdir.)

Scoropion

✓ oyna.CraftRices.biz ✓
En iyi cevaplar
0
Lapise kızgın olma nedenleri çok basite kaçılıyor, ankete gelirsek hammaddede yapma lapis de mobarena yap xp kasma için ormanda kasılsınlar survival gibi bitti gitti, ama oyuncu tutmaz sunucun söleyeyim.

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Factions Minecraft Serverim Yoktur. Sunucuma Bir Konu Açınca Görülsün Hub Minecraft Serverim var.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hakaret etmiyorum lakin "Lapis olmasın lapis Çok Para Veriyor Ve hemen p4 Elmas Set Alıyorlar" Diyen kişi cahilin önde gidenidir. Ve Lapisi kaldırıp hammadde mi koysam diye oylama açan kişi de cahildir. Lapis saçma olduğu için sevilmiyor. Lapisi kaldırıp hammadde veya zümrüt eklensede bir şey fark etmez ! hatta lapisi ve hammaddeyi tamamen kaldırsan bile lapisli factionlardan hiçbir farkı olmayan serverde kötü olur. Sonra vay efendim ben lapisi kaldırdım kimse gelmedi diye ağlamayın !

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ha Lapis,kömür ve redstone.Hepsi kazdığında XP veren şeyler.Lapis oyundan kalksa dahi /warp kömür yapıp yine yüksek fiyata satarlar.Bunu kimse engelleyemez.İstersen hammadde yap yine fayda etmez.Böyle bir konu daha önce açıldı zaten.