Envanter Eventi Skripti

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu işlerde daha yeniyim mazur görün bazı serverler de oluyor bir kodla tüm oyuncuların envanterine item atıyorlar ben bunu herhangi bir yere bakmadan kendi kafamdan yaptım yani illahaki vardır etrafta kod bende arayan varsa diye koyuyuroum arada bir böyle skriptler yazıp koymaya devam edeceğim
PHP:
command /event:
    permission: event.yap
    permission message: bunu yapmaya yetkin yok
    trigger:
        give players 5 diamond
        give players 5 emerald
        give players 5 iron ingot
        give players 5 stick
        give players 5 apple

Son düzenleme:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bu haliyle sadece /event komutunu giren oyuncuya eşyalar verilir. Herkese değil.

• Beğen
Reactions: ryp

Brando

En iyi cevaplar
0
hmm napmam lazım herkeze vermesi için

playerleri players yaptım büyük bir ihtimalle düzelmiştir

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Bunu yaparsan eventin anlamı kalmaz. Adam kendisi toplaması lazım çok saçma
sÖmerBey, oyuncular hız hilesi açıyor diye şikayet var, yazmış. O sebeple zaten envanter-item eventi olsun istiyor. Bende sizin mantığınızla sunucumdan envanter-item eventini kaldırmıştım. Ayrıca yan hesap açıp evente katılıyorlardı.

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sÖmerBey, oyuncular hız hilesi açıyor diye şikayet var, yazmış. O sebeple zaten envanter-item eventi olsun istiyor. Bende sizin mantığınızla sunucumdan envanter-item eventini kaldırmıştım. Ayrıca yan hesap açıp evente katılıyorlardı.
,

@sÖmerBey in sk si ve essentials veya authme de kayıt olma sınırı koyar bide proxy engelleyici birde farklı ülkelerin girmesini engelle KESİN ÇÖZÜM %100

Az destekleyici olun kötü kötü düşünmeyin her işin bir iyi tarafı vardır adam belki benim gibi yenidir

Brando

En iyi cevaplar
0
,

@sÖmerBey in sk si ve essentials veya authme de kayıt olma sınırı koyar bide proxy engelleyici birde farklı ülkelerin girmesini engelle KESİN ÇÖZÜM %100

Az destekleyici olun kötü kötü düşünmeyin her işin bir iyi tarafı vardır adam belki benim gibi yenidir

sorun değil ben yağtığım işin güzelliğini biliyorum :)

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
,

Uzun süredir Authme'ye aynı ip'den giriş sınırı getiriliyor herkeste var zaten. Aynı evden giren 2 kardeşim ve bana aynı anda oynamamıza engel oluyordu bu Authme sınırı.:(

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@AdexTR adminden istersen (iyi kalpli ise) senin kardeşin için yada senin için bir hesap açıcaktır :D aynısı benim ve kardeşim içinde olmustu ama açmadılar :/