Lag yapıp yapmadığını toplite status plugini ile ögrenebilirsin. Plugini kurduktan sonra skripti kurmadan önceki ve kurduktan sonraki haline bak.Bu İşine Yararmı ?
İkide Bir Siler Fakat Lag YapabilirKod:every 3 seconds: loop all blocks: loop-block is fire: set loop-block to air
Bu İşine Yararmı ?
İkide Bir Siler Fakat Lag YapabilirKod:every 3 seconds: loop all blocks: loop-block is fire: set loop-block to air
minecraft dünyası sınırlı sanal olan hiçbir mekan sınırsız olamazMinecraft dünyası sınırsız.
1.8 öncesi sınırsız. Fakat 1.8 den sorma dünyaya sınır geldi. Hatta internette videoları mevcut. Ama sınır aşırı fazla neredeyse sonsuzminecraft dünyası sınırlı sanal olan hiçbir mekan sınırsız olamaz
tüm bloklar looplanamaz yok öyle bi dünyaBu İşine Yararmı ?
on rightclick with a flint and steel:
cancel event
if block above clicked block is air:
damage player's tool by 1
set block above clicked block to fire
wait 3 seconds
set block above clicked block to air
SAOL ARMAĞANtüm bloklar looplanamaz yok öyle bi dünya
Buyur şöyle bir şey işine yararPHP:on rightclick with a flint and steel: cancel event if block above clicked block is air: set block above clicked block to fire wait 3 seconds set block above clicked block to air
1.8 öncesi sınırsız. Fakat 1.8 den sorma dünyaya sınır geldi. Hatta internette videoları mevcut. Ama sınır aşırı fazla neredeyse sonsuzYani 1.7 sonsuz 1.8 neredeyse sonsuz
![]()
Anti-Mantık: Infdev versiyonu sınırsızdı. Belli sınırlara geldiğinizde map kendisine yeni parçalar ekleyip dünyasını büyütüyordu...
Üstteki arkadaş gerekli açıklamayı yapmış. Görmedin sanırım.mantıken sonsuz olma gibi bir durum yoktur ve ben kednim 1.7.2 de sınıra gittim ?
sonuçta olan bir sınıra başka bir sınır ekliyor bu bir sonsuzluk deildirAnti-Mantık: Infdev versiyonu sınırsızdı. Belli sınırlara geldiğinizde map kendisine yeni parçalar ekleyip dünyasını büyütüyordu...
Başka bir sınır eklenirse o sınıra da eklenir ona da eklenir bu böyle sürer gider. Yani sonsuz. Ama konumuz bu değil. Uyarı almadan konuyu kapatalımsonuçta olan bir sınıra başka bir sınır ekliyor bu bir sonsuzluk deildir