Hadi minecraft hakkında konuşalım.

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.

Ben minecraft oyuncularının büyük bir kısmının bıraktığını düşünüyorum. Büyük kısmı artık bu iğrenç server mantıkları yüzünden bıraktı. Lapisli, normal minecraft mantığının içine eden bir tarz.

Minecraft oyuncularının %50'sını 15 yaş altı oluşturduğu için bu serverlar hala ayakta kalmaya devam ediyor.

Önceden ne güzeldi be. Minecrafta ilk başladığım zamanlar, o kadar keyif alırdımki ah o 1.2-1.4 zamanları.

Şimdi düzgün minecraft survival oynıyacak adam bile bulamıyoruz be. Buradan düşüncelerimize devam edelim arkadaşlar. Tartışalım.

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden Türk serverleri çok güzeldi.Orda yeni arkadaşlar edinip onlarla eğlenebiliyordunuz.Lapis olsa bile 64 lapis 9999999 paraya satılmadığı için lapisli serverler bile seviliyordu.Hatta bir aralar bir kitpvp serverinde biriyle tanışıp,tanıştığım kişinin akrabam olduğunu öğrenmiştim.Mesela eski kitpvpler yok.Artık sadece para için açıyorlar.Adam gibi bir hub serveride kalmadı.İnsan geçmişle geleceği karşılaştırınca üzülüyor.Türk serverleri nasıl bu kadar iyi bir gidişattan bu kadar kötü bir duruma düşebildi? İnsan merak ediyor işte.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.6.4 Zamanlarıydı, Daha Lapisi Bilmiyordum Ve Lapisi Capayla Kırmaya Calısmıstım. AkatsukiCraft (Reklamsa Kaldirabilirim, Server Kapandi)Herkes Bana Gülmüstü.
Keske Lapisi Hic Ogrenmeseydik Daha Cok Zevk Alıyorduk, Asıl Zamanlar Lapissiz Gecen Güzel Dakikalarımızdı.Keske Lapis'i Yok Edebilsek. :( Ne Günlerdi

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dostum survival takımım var kaliteli bir serverda oynuyoruz bizde yeni başladık istersen bize katılabilirsin

TheAvatarAang

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.5.2'de başladım bu oyuna. O zamanların (benim için) kralı diyebileceğim bi sunucu buldum, Fetih 1453. Orda arkadaş bulmuştum mevahip diye. Server tamamen clandan ibaretti. Mevahip ile yaptığımız devasa clan kalesi hala aklımda... O ölürdü ben ona zırhımı verirdim, ben ölürdüm o bana zırhını verirdi. Bir keresinde en az 10 tane wither yapıp avlamıştık. Sonra netherstarlar'ı 100 milyon'a sattık (netherstar çok çok değerliydi o zamanlar). Sonra açtılar warp villalar diye. Ordan kendime bi ev aldım, komple değiştirdim. Tabii bu zamanlar ne lapis, vip, gülünecek bi yetkili felan yok. Tek diyeceğim çok güzel zamanlardı...

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun ana nedenlerinden birisi 7-13 yaş aralığındaki çocuğun gidip server açması.Bakın küçük dostlarım lütfen mümkünse server açmayın rica ediyorum. Herşeyi batırıyorsunuz. Bir heveslik açıyorsunuz 1 ay sonra kapanıyor. Sonuç hep aynı olacak, lütfen server açmayın küçük dostlarım.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben eskiden sürekli sonoyuncuda hunger games (kitli) oynardım. Tek bildiğim sunucuda oydu zaten. Sonra yeni hunger games sistemi geldi bıraktım. En çok sevdiğim kit Tarzan idi. Arkadaşla beraber takım olup her eli alıyorduk. O vampir alırdı bende tarzan alırdım. Çok zevkliydi her eli alırdık belki beni hatırlayan çıkar, adım Dantero_47 idi. Ah eski günler ah...

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben eskiden sürekli sonoyuncuda hunger games (kitli) oynardım. Tek bildiğim sunucuda oydu zaten. Sonra yeni hunger games sistemi geldi bıraktım. En çok sevdiğim kit Tarzan idi. Arkadaşla beraber takım olup her eli alıyorduk. O vampir alırdı bende tarzan alırdım. Çok zevkliydi her eli alırdık belki beni hatırlayan çıkar, adım Dantero_47 idi. Ah eski günler ah...

sonoyuncu'dan bahsediyorsan sonoyuncu tekrardan kitli hg sistemini geri getirdi göz at derim

Ne demek, Katilmayi cok isterim. Yarin oynariz. Nasil sana ulasabilirim. Yarindan kastim Pazar gunu gec yaziyorum suanda

skype adresim : nurieren78 ekle konuşalım.

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunun ana nedenlerinden birisi 7-13 yaş aralığındaki çocuğun gidip server açması.Bakın küçük dostlarım lütfen mümkünse server açmayın rica ediyorum. Herşeyi batırıyorsunuz. Bir heveslik açıyorsunuz 1 ay sonra kapanıyor. Sonuç hep aynı olacak, lütfen server açmayın küçük dostlarım.

Sonuna kadar haklısın bencede. İşte büyükler bıraktığı için hali ortada şuanda. Zevki kalmadı.