Minecraft 1.9 Survival (Snapshot-15w51b)

BraveOyuncu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.9 Survival (Snapshot-15w51b) Geldi :)
Bu videoyu renderleyip yüklemem yaklaşık olarak 6-7 saatimi aldı. Emeğime saygı olarak like atıp abone olursanız çok sevinirim :) İyi Günler :D
Not : Videonun ilk 2 dakikasında falan oyun kendine gelmedi fakat ilerilerde kasma olmadı lütfen maruz görün :)
Video :
Kanal :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 sürümünü çok gereksiz buluyorum. Özellikle pvp dünyasını başlıca değiştiren etkenlerden oldu. Ama video çekip, render yapıp, upload ederek emek vermişsin tebrikler.

BraveOyuncu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 sürümünü çok gereksiz buluyorum. Özellikle pvp dünyasını başlıca değiştiren etkenlerden oldu. Ama video çekip, render yapıp, upload ederek emek vermişsin tebrikler.
Teşekkür ederim. Bu arada evet bende biraz gereksiz buldum iki el olayıyla kılıçların hasarlarının azalmasını falan biraz abartmışlar gibime geldi Videodada dediğim gibi "Kitli survival games gibi olmuş"

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
bence güzel 1.9 survival serisi görmek güzel pvp her nekadarda deiştirsede biraz daha gercekci olması iyi olmuş mesela koyunu 1-2 vuruşta öldürmektense
1-5 vuruşta olması daha zor ve emek olur bence oyunun zorlaşması iyi olmuş ama pvp konusuna bişi diyemiceğim.

BraveOyuncu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence güzel 1.9 survival serisi görmek güzel pvp her nekadarda deiştirsede biraz daha gercekci olması iyi olmuş mesela koyunu 1-2 vuruşta öldürmektense
1-5 vuruşta olması daha zor ve emek olur bence oyunun zorlaşması iyi olmuş ama pvp konusuna bişi diyemiceğim.
o yönden bakınca evet güzel fakat mesela bir survival games oynadığını düşünsene ? Ben iki adam öldürene kadar kılıcım gider dsajs

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
%100 survival açaçaklar icin iyi ama survival games kötü yanlız pluginlerle güçlendirilebilir kılıclar bunu düşündünüzmü?

BraveOyuncu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
%100 survival açaçaklar icin iyi ama survival games kötü yanlız pluginlerle güçlendirilebilir kılıclar bunu düşündünüzmü?
Ya tabi bazı şeyler güzelleştirilebilir fakat sıkıntılar olabilir gibime geliyo mesela iki el olayı pvpde biraz sıkıntı çıkartabilir bence :) Neyse konuyu uzatmamak lazım zaman içinde görürürz jskasa