Moğol Tespiti 1.Bölüm

TSB

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar! Bugün Size Moğol Tespiti Haritamı Sunucam! Umarım Beğenirsiniz :)

Yapmak İçin Çok Uraştım 2. Bölüm Gelecek O da Baya Bi Uzun Olacak!

Yanlışlarım Eksiklerim Varsa Alta Yorum Olarak Yazın :)

Komut Olarak:

Renkli Yazma

Ekrana Yazı Getirtme

Zırhlı Zombi Yaratma

Işınlama vb.

Alın Linkler:

İndirmek İçin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

29.rar
VırusTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Siz Resimlere Bakmayın Sadece 1 Bölümünü Çektim Birkaç Yer Daha Var!

TSB

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler 1.Bölümdeki Savaş Olan Evde Disk Çıkmamış Kendiniz Alın Bu Arada Oyuna Başladığımız Yerin Mağarasında Işınlanma Aktif Olmamış Onun Altını Kırın Kızıltaş Bloğu Olcak Onu Kırıp Pistunun Önüne Koyun Çalışır 2.Bölümün Kamplı Yerindede Disk Var Oda Çıkamamış Kendiniz Alıp Huniye Atın Bukadardır

Bunu Kanalımda Video Olarak Çekebilirmiyim?
Evet

Bunu Kanalımda Video Olarak Çekebilirmiyim?
Linkini At Ama Bu Arada Bazı Sandıklarda Disk Olcak Koymayı Unutmuşum Kendin Koyup Yaparsın ve 1.Bölümün Mağarasında Basınç Plakası Olacak Onu Yanlışlıkla Çalıştırmışım Kızıltaş Bloğunu Bul Pistonun Önüne Koy Sonra Bas

Syron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler 1.Bölümdeki Savaş Olan Evde Disk Çıkmamış Kendiniz Alın Bu Arada Oyuna Başladığımız Yerin Mağarasında Işınlanma Aktif Olmamış Onun Altını Kırın Kızıltaş Bloğu Olcak Onu Kırıp Pistunun Önüne Koyun Çalışır 2.Bölümün Kamplı Yerindede Disk Var Oda Çıkamamış Kendiniz Alıp Huniye Atın Bukadardır

Evet

Linkini At Ama Bu Arada Bazı Sandıklarda Disk Olcak Koymayı Unutmuşum Kendin Koyup Yaparsın ve 1.Bölümün Mağarasında Basınç Plakası Olacak Onu Yanlışlıkla Çalıştırmışım Kızıltaş Bloğunu Bul Pistonun Önüne Koy Sonra Bas

Anlamadım?

TSB

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya Mapın İlk Köyündeki Mağarada Bir Basınç Plakası Var İşte O Işınlayamıyor Işınlaması İçin Sağ Altında Bir Kızıltaş Bloğu Var Onu Pistonun Önüne Koyup Bas!

2 Tane Bir Yer Var Biri Ev Ev Olan Tarafta disk yok gamemode 1 den al ve müzik kutusuna koy! bir yer daha var kamplı yer ordada bir sandık var ondada disk yok! gamemode 1 den al sonra bir çadırda huni olacak ona at sonra sorun kalmaz