Youtuber Arkadaşlara Sorum var!

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
İyi Günler Arkadaşlar Video Cekiyorum Fakat Videoda Sesim Acayip Kalın Geliyor Skypedede Ayni Ts3 Dede Ayni Heryerde Sesim Kalın geliyor ya telefonda konuşurken ible kalın geliyor ama normalde sesim o kadar kalın degil ne yapmam gerekiyor videolarda kalın cıkıyor yaşım 19 videolarda 28-29 cıkıyor bu iyi birşeymi ne yapmamı önerirsiniz?

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ergenliğe giriyosun dicem olmaz oyle şey 20 yşa dişlerin çıkıyo dıye ses tellerın kesılıp bırleşıp kalınlaşmıştır (Tmm vurmayın )

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Opera yapmak için adımlar (sadece mikrofon ile konuşurken kalınlaşanlar için)
1. Herhangi birinden Paypal vs. yerlerden para iste
2. Adamla hangi platformda görüşeceğini konuş (Skype,TS3 felan)
3. Adamı ara
4. Ve istediğin bir opera şarkısı yada neyse ondan söyle
Zenginsin kardeş böylelikle yeni mikrofon alabilirsin ._.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype için clownfish eklentisini kullanabilirsin. Senini her türlü değiştirir. İnce, kalın, bebek, kız, robot, uzaylı, mutasyon vb.

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
gençler sormak istedigim soru youtubede ince sesli kişilermi kalın sesli kişilermi saygı görüyor mesela tanıdıgım 1-2 kanal var yaşı 22 sesi 15 cıkıyor cok fazla takmıyorlar bunu sormak istiyorum ona göre başlıyacagımda?

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gençler sormak istedigim soru youtubede ince sesli kişilermi kalın sesli kişilermi saygı görüyor mesela tanıdıgım 1-2 kanal var yaşı 22 sesi 15 cıkıyor cok fazla takmıyorlar bunu sormak istiyorum ona göre başlıyacagımda?
Kendi kusurları olan bir insan başkalarının kusurlarıyla dalga geçer. Sesinle dalga geçen biri olursa takma işine devam et.

Syron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendi kusurları olan bir insan başkalarının kusurlarıyla dalga geçer. Sesinle dalga geçen biri olursa takma işine devam et.

Haklsın kardeş bende 15 yaşındayım 12 yaşında geliyom ve arkadaşlarla dalga geçiyo.Bende takmıyom ama hala devam ederlerse yumruğumu öğrenecekler.