Koraygorkem
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar bu info-board pluginindeki kills ve deaths ı nasıl ayarlayabilirim.Ne yazdıysam algılamıyor tabloda.??
Variables bölümünde deaths olarak bazı pluginler var.Bunlarımı indirmem lazım acaba.Adlarıın yazayım..info-board da kill ve deaths yeni sürümde kaldırıldı.
bukkit info-board files yaz gir ordan tek tek bak birinde kill add deaths add olucaktır.
<infectedkills>
<infecteddeaths>
Kullanmıyorum ama bi deniyeyim,teşekkürlerLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.>>> Eğer bu plugini kullanıyorsanız, bu kodlar işe yarayacaktır.
Sırasıyla manaları; oyuncunun öldürmesi ve ölmesidir.
Kod:<infectedkills> <infecteddeaths>
Ama baKullanmıyorum ama bi deniyeyim,teşekkürler![]()
Ama yok baktımda,1.7.2 sürümü yok.Bana 1.7.2 lazımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.>>> Eğer bu plugini kullanıyorsanız, bu kodlar işe yarayacaktır.
Sırasıyla manaları; oyuncunun öldürmesi ve ölmesidir.
Kod:<infectedkills> <infecteddeaths>
Rica ederim, bu linkteki plugin o pluginin gelişmiş halidir fakat en düşük versiyonu 1.7.9'dur. Sorunun çözülüp çözülmediğini buradan bildiriniz.Kullanmıyorum ama bi deniyeyim,teşekkürler![]()
Uygulayıp geri dönüş yapacağımRica ederim, bu linkteki plugin o pluginin gelişmiş halidir fakat en düşük versiyonu 1.7.9'dur. Sorunun çözülüp çözülmediğini buradan bildiriniz.
Edit: 1.7.2 versiyonlusunda o kodu deneyiniz
olmaz ise 1.7.9 versiyonlu linkteki plugini indirmeyi deneyiniz bir ihtimal çalışabilir.
Hangi metodu uyguladınız? 1.7.2 sunucudaki 1.7.2 plugine <infectedkills> <infecteddeaths> bunları mı eklediniz yoksa 1.7.9 sürümlü plugini 1.7.2 sunucuda çalıştıramadınız mı?Olmadı ya,olması lazım ama olmuyor.Yardımcı olurmusunuz?
Keşke önerdiğiniz pluginin linkini de verseydiniz. O paralı bir plugindir, kaçak yollar sayesinde herkeste var o ayrı mesele.featboard kulansana güzelim![]()
Orası öyle.Hangi metodu uyguladınız? 1.7.2 sunucudaki 1.7.2 plugine <infectedkills> <infecteddeaths> bunları mı eklediniz yoksa 1.7.9 sürümlü plugini 1.7.2 sunucuda çalıştıramadınız mı?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Keşke önerdiğiniz pluginin linkini de verseydiniz. O paralı bir plugindir, kaçak yollar sayesinde herkeste var o ayrı mesele.