Yardım lütfen

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Aynen bi 10 15 tane daha açman lazım yoksa yardım etmezler.

Edit: Spigod nedir arkadaş ya :(

Son düzenleme:

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Gitmesenize adamın üstüne. Bir yanlışlık yapıp 2 konu açmış, ne var bunda ? Yardımcı olacak arkadaşlar harici konuyu trollemek için gelen diğer arkadaşların haline üzülüyorum cidden.
Sabahtan beri PC başındayım ve bunun gibi 3 4 tane konu açıldı. 3 saniye sabredemiyorlar ve Konu AÇ butonuna 100 kere basıyorlar. Sonuç ortada.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sabahtan beri PC başındayım ve bunun gibi 3 4 tane konu açıldı. 3 saniye sabredemiyorlar ve Konu AÇ butonuna 100 kere basıyorlar. Sonuç ortada.
Arkadaş forumda yeni, kim yaşamadı ki ilk başlarda böyle sorunlar. Ben de yaşıyordum böyle sorunlar, o yüzden de kızıyorum. Ayrıca açsa ne olacak ki moderatörler ilgilenir sana gerek yok. Gerek duyulacak yer ise konuyu rapor edip troll içerik bulundurmayıp hatasını söylemek. Ve buna da ''Mini Moderatörlük'' denir. Zamanında çok yapardık.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş forumda yeni, kim yaşamadı ki ilk başlarda böyle sorunlar. Ben de yaşıyordum böyle sorunlar, o yüzden de kızıyorum. Ayrıca açsa ne olacak ki moderatörler ilgilenir sana gerek yok. Gerek duyulacak yer ise konuyu rapor edip troll içerik bulundurmayıp hatasını söylemek. Ve buna da ''Mini Moderatörlük'' denir. Zamanında çok yapardık.
hll koca yürekli astıronot

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu hangi hosting'ten nasıl şekilde kurdunuz? Sunucu ip yazıp whitelist kapatırsanız bakabilirim. Sadece motd kısmıyla alakalı ise bir plugin yüzündende olabilir.