LootCraft Rehber Alımı

LootOnline

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı :
Yaşınız :
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman :
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) :
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız :
Adınız Soyadınız :
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) :

Ear_storm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı :Joshancy
Yaşınız :13
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman :4-5 Saat
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) :Sunucunuzu Bilmiyorum.
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız :parayla belki katkı sağlarım
Adınız Soyadınız :Uğur Etsever
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) :Server parayla belki katkı sağlarım.Oyunculara Saygım Sonsuz.Sorunları Olunca Çözerim.

Yusufsk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı : Yusufsk
Yaşınız : 16
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : 2 saat
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Yaklaşık 4 senedir minecraft oynuyorum bilgim gayet iyidir
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız :Sunucunuzda Rehber olunca Oyuncularla Sohbet edeceğim sorunlarını çözeceğim
Adınız Soyadınız : Yusuf Selim Kırca
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) : Adım Yusuf Selim Soyadım Kırca 1999 İstanbul doğumluyum 4 senedir minecraft oynuyorum çoğu serverda moderatör ve rehberlik yapmışlığım var . Sunucunuza gelince oyuncularla çok samimi olabilirim benim amacım oyuncularla sohbet etmek ve sorunlarını çözmek iyi günler.

Son düzenleme:

semih2601

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı : Alreuse
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : Hafta içi günllük 3 haftasonu günlük 4
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Rehber denince insanın aklına ilk başta serverın ortasında duran kitaplık gelir bence hem oyununu oynamalı hemde insanlara yardım etmekten zevk almalı.
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : İlk başta sunucunun saygı seiyesi yükselicek nedenmi küfür eden insanlar uyarulıcak ama hala yaparlar isr mute atarım Oyuncuda tabii ki bundan sonra daha mantıklı hareket eder
Adınız Soyadınız : Semih Kulalı
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) Ben Mİ? Ben son 4 yıldır moderatör ve rehber ve serverlarda asistanlık olarak görev yapıyorum bu koularda gayet iyiyimdir. Yetkililerlede iyi anlaşır isem çok zevkli bir hal alır tabii ki oyuncularla anlaşmak lazım ilk önce ama o daha kolay oyunculara anlatman gereken bilgileri düzgün bir dikl ile anlatır isen zaten oyuncular seni sever :)

LootOnline

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı :Joshancy
Yaşınız :13
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman :4-5 Saat
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) :Sunucunuzu Bilmiyorum.
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız :parayla belki katkı sağlarım
Adınız Soyadınız :Uğur Etsever
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) :Server parayla belki katkı sağlarım.Oyunculara Saygım Sonsuz.Sorunları Olunca Çözerim.
Sunucu hakkında bilginiz olmadığından dolayı ilk etabı geçemediniz iyi günler.

Oyun İçi Kullanıcı Adı : Yusufsk
Yaşınız : 11
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : 2.5 saat
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Benim bilgim var lakin benim rehber olma isteğim oyuncularla sohbet içindir.
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : Oyuncuların sorunlarını çözmeye çalışacağım.
Adınız Soyadınız :Yusuf Selim Kırca
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) :Benim Adım Yusuf Selim Kırca 2011 den beri minecraft oynuyorum 2004 istanbul doğumluyum sizlerle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum iyi günler yakşamlar.
Yaşınız sunucu yetkili alımlarına uymadığından dolayı ilk etabı geçemediniz iyi günler.

Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Rehber denince insanın aklına ilk başta serverın ortasında duran kitaplık gelir bence hem oyununu oynamalı hemde insanlara yardım etmekten zevk almalı.
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : İlk başta sunucunun saygı seiyesi yükselicek nedenmi küfür eden insanlar uyarulıcak ama hala yaparlar isr mute atarım Oyuncuda tabii ki bundan sonra daha mantıklı hareket eder
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) Ben Mİ? Ben son 4 yıldır moderatör ve rehber ve serverlarda asistanlık olarak görev yapıyorum bu koularda gayet iyiyimdir. Yetkililerlede iyi anlaşır isem çok zevkli bir hal alır tabii ki oyuncularla anlaşmak lazım ilk önce ama o daha kolay oyunculara anlatman gereken bilgileri düzgün bir dikl ile anlatır isen zaten oyuncular seni sever :)
Sunucu hakkında ki bilginizi değiştirerek tekrardan başvuru yapınız.

hudayfa1907

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı :CapMcBurger
Yaşınız :15
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : Değişiyor Saat Sorun Değil
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Bilgim Bayağı Fazla Aşşağıda tanıtıcam
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : Bütün Oyuncuların benden memnun kalıcağına herkesin yardımına koşacağımı düşünüyorum
Adınız Soyadınız : Hüdayfa Aksoy Skype:anyol1563
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) : Ben 4 yıllık minecraft kullanıcısı,4-5 adet server kurmuş 6-7 yerde admin ve kurucu yardımcılığı yapmış buildim iyi değildir kod bilgim fazladır ayreten zaten RedCrystal Plugin Paketi Plugineriyim Her Türlü Yardım ederim, Asla İhanet etmem çünkü kendi başıma gelmesini istemediğim şeyi neden başkasına yapayım adaletli bi insan Beni Denerseniz İyi Olur Benim için şu an Boşum Tüm Vaktimi Size Ayırabilirim.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı : ShadowShak
Yaşınız : 15
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : Hafta İçi 3-4 Saat Hafta Sonu 6-7 Saat
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Kod Bilgim Var Tabi Ki Siz Rehber Yetkilerini Değiştirmediyseniz.
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : Adaletli Davranıcam Ve Diğer Oyuncularla Arkadaşlıklar Kurucam.Kısacası Benden Memnun Olacaklar.
Adınız Soyadınız : Alihan Çerman
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) : Minecrafttaki İlk Yetkim Rehberlikti.Rehberlik Yetkim 1 Yıl Kadar Sürdü Sonra Server Kapandı Ve Maalesef Yetkim Kalktı.Sonra Biraz Builderliğer Başladım Builderliğimde İyi Ama Ben Bu Başvuruyu Rehberlik İçin Yapıyorum.Herhangi Bir Dolandırıcılık Yapmam,Küfürlü Konuşmam.Bazı Kurucular Serveri Mahvettin,Opumuzu Aldın Bahanesiyle Beni Serverlerinden Banladılar.Ben O Serverlere Emek Vermiştim.Ama Sizin Öyle Yapmayacağınızı Düşünüyorum.Bu Yüzden Bu Başvuruyu Yapıyorum.Bu Aralar Boşum.Sunucudaki Zaman Kısmında Hafta İçi Kısmı 15 Tatilde Kalkacak Yani Her Gün 6-7 Saat Girebileceğim.Şimdiden Başvurumu Okuduğunuz İçin Teşekkürler.

semih2601

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Sunucu bilgim yüksektir tabii ki bu faction survival a vb ne göre değişir. Benim en iyi bildiğim faction ve survival zaten crative herkes bilir . Serverdaki oyuncular ile ilişki çok önemlidir.
TEKRAR BAŞVURU

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı : Mrgustavomine200
Yaşınız : 17
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : İşte Çalışıyorum Akşam 6'dan Gece 10'a Kadar Öğlen Kardeşim Bakıyor
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Çoğu Yerde Yetki Yaptım İyi Olduğumuda Düşünüyorum
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : Duruma Göre Değişebilir
Adınız Soyadınız : Doğuhan Katrancı
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) : 4 Yıldır MC Oynuyorum Yaklaşık 11 Kere Server Kurdum Komut Seviyem İyidir Çoğu kez Yetki Yaptım Rehber Olsun Moderator Olsun Admin Olsun Buna Göre Yani Teşekür Ederim :)

LootOnline

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı :CapMcBurger
Yaşınız :15
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : Değişiyor Saat Sorun Değil
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Bilgim Bayağı Fazla Aşşağıda tanıtıcam
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : Bütün Oyuncuların benden memnun kalıcağına herkesin yardımına koşacağımı düşünüyorum
Adınız Soyadınız : Hüdayfa Aksoy Skype:anyol1563
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) : Ben 4 yıllık minecraft kullanıcısı,4-5 adet server kurmuş 6-7 yerde admin ve kurucu yardımcılığı yapmış buildim iyi değildir kod bilgim fazladır ayreten zaten RedCrystal Plugin Paketi Plugineriyim Her Türlü Yardım ederim, Asla İhanet etmem çünkü kendi başıma gelmesini istemediğim şeyi neden başkasına yapayım adaletli bi insan Beni Denerseniz İyi Olur Benim için şu an Boşum Tüm Vaktimi Size Ayırabilirim.
Sunucu hakimiyeti yetersiz.

Oyun İçi Kullanıcı Adı : ShadowShak
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : Hafta İçi 3-4 Saat Hafta Sonu 6-7 Saat
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Kod Bilgim Var Tabi Ki Siz Rehber Yetkilerini Değiştirmediyseniz.
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : Adaletli Davranıcam Ve Diğer Oyuncularla Arkadaşlıklar Kurucam.Kısacası Benden Memnun Olacaklar.
Adınız Soyadınız : Alihan Çerman
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) : Minecrafttaki İlk Yetkim Rehberlikti.Rehberlik Yetkim 1 Yıl Kadar Sürdü Sonra Server Kapandı Ve Maalesef Yetkim Kalktı.Sonra Biraz Builderliğer Başladım Builderliğimde İyi Ama Ben Bu Başvuruyu Rehberlik İçin Yapıyorum.Herhangi Bir Dolandırıcılık Yapmam,Küfürlü Konuşmam.Bazı Kurucular Serveri Mahvettin,Opumuzu Aldın Bahanesiyle Beni Serverlerinden Banladılar.Ben O Serverlere Emek Vermiştim.Ama Sizin Öyle Yapmayacağınızı Düşünüyorum.Bu Yüzden Bu Başvuruyu Yapıyorum.Bu Aralar Boşum.Sunucudaki Zaman Kısmında Hafta İçi Kısmı 15 Tatilde Kalkacak Yani Her Gün 6-7 Saat Girebileceğim.Şimdiden Başvurumu Okuduğunuz İçin Teşekkürler.
Sunucu hakimiyeti yetersiz.

Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Sunucu bilgim yüksektir tabii ki bu faction survival a vb ne göre değişir. Benim en iyi bildiğim faction ve survival zaten crative herkes bilir . Serverdaki oyuncular ile ilişki çok önemlidir.
TEKRAR BAŞVURU
Sunucumuz metin2 sunucusu'dur Sunucu hakimiyeti yetersiz.

Oyun İçi Kullanıcı Adı : Mrgustavomine200
Yaşınız : 17
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : İşte Çalışıyorum Akşam 6'dan Gece 10'a Kadar Öğlen Kardeşim Bakıyor
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Çoğu Yerde Yetki Yaptım İyi Olduğumuda Düşünüyorum
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : Duruma Göre Değişebilir
Adınız Soyadınız : Doğuhan Katrancı
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) : 4 Yıldır MC Oynuyorum Yaklaşık 11 Kere Server Kurdum Komut Seviyem İyidir Çoğu kez Yetki Yaptım Rehber Olsun Moderator Olsun Admin Olsun Buna Göre Yani Teşekür Ederim :)
Sunucu hakimiyetiniz bizim sunucumuza olan hakimiyetiniz olacak. Sunucu hakimiyeti yetersiz.

Batman134

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı :FarukGaming(Premium)
Yaşınız :14
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman :14:50-20:30
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) :Nerdeyse 100 sunucuda Rehberim bundada Olmak İsterim
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız :Küfürleri Ortadan kaldırcağıma ve Oyunu bilmeyenlere öğretmeye çalışacağıma
Adınız Soyadınız :Mehmet Faruk Kolip
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) :Ben Minecraftı Çıktığı yıldan beri Oynuyorum ve 170cm boyum 14 yaşındayım Arkadaşımda Var Oda Gelecek Söledim Tabi Kabul ederseniz ve Sunucuda akşama kadar takılmayaçalışacağım İyi Günler İyi Oyunlar Oyunsuz Kalmayın!

LootOnline

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı :FarukGaming(Premium)
Yaşınız :14
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman :14:50-20:30
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) :Nerdeyse 100 sunucuda Rehberim bundada Olmak İsterim
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız :Küfürleri Ortadan kaldırcağıma ve Oyunu bilmeyenlere öğretmeye çalışacağıma
Adınız Soyadınız :Mehmet Faruk Kolip
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) :Ben Minecraftı Çıktığı yıldan beri Oynuyorum ve 170cm boyum 14 yaşındayım Arkadaşımda Var Oda Gelecek Söledim Tabi Kabul ederseniz ve Sunucuda akşama kadar takılmayaçalışacağım İyi Günler İyi Oyunlar Oyunsuz Kalmayın!
Sunucu'da Olan Bilginizi yazmanız gerekmektedir. 100 Sunucu'da rehber olmanın manası yok. Sunucu'da bildiklerini yaz. Sunucu Hakimiyeti Yetersiz Tekrar Başvurun.

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tekrar başvuru
Oyun İçi Kullanıcı Adı :Mrgustavomine200
Yaşınız :17
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman :hafta içi 3 hafta sonu 6,7
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) :Bu Servere Geldiğimde Bilgi Aldım Fakat Bunun Gibi Serverde Vardı Bilgim Yüksek UnioCraft'da Rehberde Oldum
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız :oyuncularla Sohbet,Sıkıntıları Sorunları Çözebilirim
Adınız Soyadınız :Doğuhan Katrancı
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) :4 Yıldır Mc Oynuorum Serverde Kurdugum Oldu En Az 100 Kişi Falan Bıraktım Rehber Olmaya Başladım UnioCraftdan Ayrıldım Sebebi Hack Oldukları İçin.İşde Çalısıorum Eve Kaçta Geldiğim Değişiyor Ama Oyunculara Ayırabilecğim Saat Yüksektir İyi Oyunlar LootCraft :)

MegaCraftTV

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun İçi Kullanıcı Adı : MeGamingTR
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman : Hafta İçi 4-5 saat hafta sonu akşama kadar
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) : Plugin Bilgim Vardır Sohbeti Yönetebilirim Komut Bilgimde Fazladır
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız : Sohbet Yönetecem Bazı Kişilere Yardımcı Olacam
Adınız Soyadınız : Aykut Meral
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) : Merhaba ben Aykut
4-5 Senedir yani 2010'dan Beri Minecraft oynuyorum.Daha önce 5-6 server kurmuşluğum var bu yüzden iyi şekilde komut falan bilgim var.
5 Serverde Admin 3 Serverde Rehber 6 Serverde Moderatör Oldum.Arietten Youtube Kanalım Var 330 Abone Şimdi İse Onda Videolar Çekmeye Başladım Çok İyi Oldu Allah İzin Verirse 1000 Abone Olacam. 7.Sınıftayım Sebebi ise Geç Yazıldım Normalde Lisedeyken 7.Sınıfım Ama Olsun. Lisede Antalya/MuratPaşa taşınacağım.Orada MuratAbiGf (Murat Engin Ekin) İle birlikte Videolarımızda Olur Allah'ın İzniyle.
Neden Ben Diyorsanız Benim Komut Bilgimden Dolayı Düşünüyorum Ve Eşit derecede davranırım herkeze yardım etmeyi severim doğrusu :D
Kendimi Tanıtmam Bukadar şu an İstanbul'da Oturuyorum :D

Wolfchanze

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tekrar başvuru
Oyun İçi Kullanıcı Adı :Mrgustavomine200
Yaşınız :17
Günlük sunucuya ayırabileceğiniz zaman :hafta içi 3 hafta sonu 6,7
Sunucuya olan hakimiyetiniz ( Bilginiz ) :Bu Servere Geldiğimde Bilgi Aldım Fakat Bunun Gibi Serverde Vardı Bilgim Yüksek UnioCraft'da Rehberde Oldum
Sunucuda Rehber ( Game Sage ) Olunca ne gibi katkı sağlayacaksınız :oyuncularla Sohbet,Sıkıntıları Sorunları Çözebilirim
Adınız Soyadınız :Doğuhan Katrancı
Kendinizi kısaca tanıtınız ( en az 100 kelime ) :4 Yıldır Mc Oynuorum Serverde Kurdugum Oldu En Az 100 Kişi Falan Bıraktım Rehber Olmaya Başladım UnioCraftdan Ayrıldım Sebebi Hack Oldukları İçin.İşde Çalısıorum Eve Kaçta Geldiğim Değişiyor Ama Oyunculara Ayırabilecğim Saat Yüksektir İyi Oyunlar LootCraft :)

Uniocraft oyun içi isminiz nedir ?
Hangi bölümde rehber oldunuz ?

Mrgustavomine200 İsmini hatırlayamadımda

Son düzenleme: