The_Dark_Brawlers
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Citizensde npc oluşturduğumda adı tab listesinde çıkıyor bunu engelliyebilirmiyiz?
Citizensde npc oluşturduğumda adı tab listesinde çıkıyor bunu engelliyebilirmiyiz?
O pluginin ne işe yaradığını bilmiyorum fakat değişik tab pluginleri ile sanırım önleyebilirsin.
Bu arada tahmin ettiğim hypixel sunucusundaki skywars tabelalarının önündeki npclerdense kaldırılcağını pek sanmıyorum kaldırılsa hypixel kaldırırdı
benim sunucum 1.7/1.8Sorun o kadarda büyütülecek bir sorun değil, zamanında biz de çözmüştük bu sorunu fakat şu anki vereceğim sürümde bu sorun çözüldümü bilmiyorum, biz kendi kullandığımız sürümü kaybettik.
Biz kendimize göre ProtocolLib ile kendimiz yazdık, çünkü 1 MB çok uçuk bir plugin boyutuama sizler için yararlı olacaktır:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eğer bu sürüm çalışmaz ise şunu deneyin:
Evet, zaten ProtocolHack sunucuları için geçerli altta verdiğim ama sen yinede üsttekini dene olmaz ise alttakini dene.benim sunucum 1.7/1.8
üstteki çalışmıyor alttaki zaten servimde yüklü olanEvet, zaten ProtocolHack sunucuları için geçerli altta verdiğim ama sen yinede üsttekini dene olmaz ise alttakini dene.
O zaman birde şunu deneyin:üstteki çalışmıyor alttaki zaten servimde yüklü olan
bu sürümde serverimde çalışmadıO zaman birde şunu deneyin:
Eğer bu da olmaz ise, maalesef ben eski kullandığımız bu eklentiyi kaybetmişim.