Basit Skript | İlk Denemem | << Majoras >>

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Kardeşim o zaman neden paylaşmayın diyorsun. bu kadar basit skriptlerle başladım evet çünkü daha yeni öğreniyorum bu konuları
İlk skriptine göre eğer ordan burdan öğrenme ile bile yapmış olsan acemice olduğunu düşünüyorum. İkincisi de forum da bir sürü böyle konu var artık ilk skriptim bu bilmem ne diye açmayın lütfen. Konulara bakarak yapın herkes ilk skriptim bu diye paylaşırsa forum sadece skript forumu olur diye düşünüyorum. :şapka:
Lütfen biraz mesajlarımı okuyarak cevap verin.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten şu anda bulunduğun forum skript bölümündesin skript forumu olur demene gerek yok. mesela forumda çok fazla build konusu var bende build yapmayıp paylaşmıyayım mı çok fazla var diye
DALGA MI GEÇİYORSUN?
1. Build bölümünde herkesin yaptığı basit buildler paylaşılıp bu benim ilk buildim denmiyor.
2. @DeathLight mesajlarında basit olduğunu bildiğin halde sırf ilk skriptin diye paylaşmana tepki göstermiş; sen bir türlü anlamamışsın
3. İlk skriptini paylaşma zorunluluğun yok.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
zaten şu anda bulunduğun forum skript bölümündesin skript forumu olur demene gerek yok. mesela forumda çok fazla build konusu var bende build yapmayıp paylaşmıyayım mı çok fazla var diye

YARDIM ET ALLAHIM ÖLÜCEM ADHSGDKGJHKHFDSGJKLAFDGHAKJFSDHGJKAHFKJHADFJKGHAJKFHGJKADFHGKJHDFAKJGHAKJDFHGKJADHKJAFDHGKJ

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Event'lerden Değişkenlere kadar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

dev.bukkit Skript Forum:

Spigot Skript:

Skript'e baslamak isteyen biri basta bu forumdaki konular olmak üzere üstte attığım linklerdende yeterince bilgi toplayabilir. Skript'le bir dahaki konunda bir eklenti yapıcaksan(eklentimi deniyor skriptte bilmiyorum :p ) suanki deneme skriptlerinden 100x daha iyisini yapmalısın, yoksa konuda 2. dünya savası cıkar. Herkes birbirine girer. Atılan banlardan ve mesajlardan forumun ssd dolar ve forum cöker. Sonra @Hsbas hepimizi ... döver. Hastane dönüsü hastane masrafları yüzünden ailedende dayak yiyip evdende oluruz. Daha böyle uzaaar gider ama gözünüzü korkutmak istemiyorum..

Tebrikler, ilk skriptin 50 satır olmayı başarmış! Hava attınız.
46 :pof:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyileri bence: iron ingot verkesi ore kırınca ve glassların blok düşürmesi :D güzel! helal valla.