[SK] İstek |Ping Skripti

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı oyuncular sunucumda "lag var" gibi yazılar yazıyor. Adamın pingine baktığımda resmen uçuyor. Farklı oyuncuların pingine baktığımda ise normal olduğunu görüyorum. Sizden istediğim sohbete "lag var" yazanlara bir mesaj gitsin. Mesajın içeriği şu olsun; Sunucumuzda lag yok sizin pinginiz;<ping> Herhangi bir oyuncunun pingi; <ping>
Böyle bir şey yapabilirseniz çok makbule geçer :)

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PingPlayer pluginiyle çok rahat bir şekilde yapılabilir (+olaraktan Java pluginler kullanmak her zaman skript kullanmaktan iyidir Çünkü: lag yapmıyor java pluginler)

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Umbaska -Plugini- gerekir

PHP:
on chat:
    if message contains "lag", "l4g","l@g", "l.ag", "la.g" or "l.a.g":
        if message contains "var", "v4r", "v@r", "v.ar", "va.r" or "v.a.r":
            cancel event
            send "&aMuhtemelen sunucuda lag yoktur."
            loop all players:
                add loop-player to {_oyuncular::*}
            set {_rP} to random element of {_oyuncular::*}
            send "     &bSizin pinginiz: &c%player's ping%"
            send "     &bRastgele bir oyuncunun pingi: %%{_rP}%'s ping%"

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
chat:
 "%message%" contains "lag var" or "lag":
  cancel event
  message "&cSunucumuzda lag yok sizin pinginiz: %player's ping%"

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umbaska -Plugini- gerekir

PHP:
on chat:
    if message contains "lag", "l4g","l@g", "l.ag", "la.g" or "l.a.g":
        if message contains "var", "v4r", "v@r", "v.ar", "va.r" or "v.a.r":
            cancel event
            send "&aMuhtemelen sunucuda lag yoktur."
            loop all players:
                add loop-player to {_oyuncular::*}
            set {_rP} to random element of {_oyuncular::*}
            send "     &bSizin pinginiz: &c%player's ping%"
            send "     &bRastgele bir oyuncunun pingi: %%{_rP}%'s ping%"
Tam istediğim gibi deniyorum teşekkürler :)

PingPlayer pluginiyle çok rahat bir şekilde yapılabilir (+olaraktan Java pluginler kullanmak her zaman skript kullanmaktan iyidir Çünkü: lag yapmıyor java pluginler)
Tam istediğim şekilde oluyor mu?

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, galiba yani evet
Plugine göz attım fakat istediğimi bulamadım, belkide ben görememişimdir fakat tekrar bahsedeyim benim istediğim; oyuncular lag var vb. yazılar yazdığında yazan kişiye özel mesaj gitsin mesajın içeriği ise; Sunucumuzda muhtemelen lag yoktur sizin pinginiz:<ping> Rastgele oyuncunun pingi:<ping> yukarıda tam istediğim gibi skript buldum fakat skriptler lag yaptığı için plugin olarak olursa çok daha iyi olur :)

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugine göz attım fakat istediğimi bulamadım, belkide ben görememişimdir fakat tekrar bahsedeyim benim istediğim; oyuncular lag var vb. yazılar yazdığında yazan kişiye özel mesaj gitsin mesajın içeriği ise; Sunucumuzda muhtemelen lag yoktur sizin pinginiz:<ping> Rastgele oyuncunun pingi:<ping> yukarıda tam istediğim gibi skript buldum fakat skriptler lag yaptığı için plugin olarak olursa çok daha iyi olur :)
Aaa ben yanlış görmüşüm tam olarak istediğini özür dilerim. Piyasada bu kapsamda bir plugin yok maalesef.

Sarsar318

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Pardon :) Yazdımda Aslında Üşendim + Sunucumda Plugin işleri Vardı Birkaç Sorun Olmuşta
Buyrun Kod;

Kod:
on chat:
    if message contains "lag" or "lag var" or "leg var" or "lg" or "lg var" or "lagg":
        cancel event
        send "&8&l[&6&lPing&b&lOlcer&8&l] &bLag Yok Pinginiz : &e&l%player's ping% &6&lSunucu TPS Orani %tps%"

öle bir plugin yok fakat yukarıda attıgımı kullanın derim size bu skript yeterde artar lag yapmaz neyse iyi günler

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Pardon :) Yazdımda Aslında Üşendim + Sunucumda Plugin işleri Vardı Birkaç Sorun Olmuşta
Buyrun Kod;

Kod:
on chat:
    if message contains "lag" or "lag var" or "leg var" or "lg" or "lg var" or "lagg":
        cancel event
        send "&8&l[&6&lPing&b&lOlcer&8&l] &bLag Yok Pinginiz : &e&l%player's ping% &6&lSunucu TPS Orani %tps%"

öle bir plugin yok fakat yukarıda attıgımı kullanın derim size bu skript yeterde artar lag yapmaz neyse iyi günler
Teşekkürler deniyorum :)