byMasterTurk
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar yuzyılın hort adamı olarak,
sizlere bu plugin paketini sunmak istiyorum.
VIRUSTOTAL (TIKLA)
Plugin paketinden şimdilik aceleye geldiği için pek bahsedemeyeceğim ama,
Forumu neden bıraktığımı ve neden geri döndüğümü sizlere açıklayabilirim.
Öncelikle foruma Crafted adlı arkadaşımla başlamıştım o bitirirse bende bitiririm (Diye artislik yapmıştım)
Sonra PvP'ye sardım ve 7-8 ay PvP öğrendikten sonra Serverlere daldım gerçektende iyi arkadaşlıklar edindim (1 yıl boyunca)
Ve şimdide PvP düşüşlerde artık Hackerlar çoğaldı macrolar çoğaldı...
En azından 1-2 ay kafamı dinletmem lazımdı yani nasil soyliyim ımm, çok fazla rage geçiriyordum önüme gelen
10 bloktan vuruyordu, koşarak ok atıyordu, karşımdaki leather setken nasıl bi jitter clickse(nasıl bir bahaneyse) rekt atiyordu.
Anlayacağınız rage geçirmemek elde değildi.Ve bende kendimi bu forumda buldum birkaç şeyle ölesine uğraşırken.
Biliyorum eskisi gibi saygılı değilim artık biraz kafam dağınık işte...
Bu arada plugin paketi daha beta aşamasındadır yarın gelince güncelleyeceğim.
(Daha bir survivalgames plugini bile yok)
Ama disguise ve mask komutlari cok guzel bir sekilde calisiyor.
Featherboard pluginin sadece configini verebildim bu pakette özür dilerim.
Bu arada pluginide bi 10 guncelleme civari yaptıktan sonra mapler paylaşacam hazir versiyonun vb...
(KONU SİLİNMİŞTİ TEKRARDAN KOYDUM GERİ DÖNMEMİ BİLE ENGELLİYENLER VAR İLLAHAKİ YOLUNA TAŞ KOYANLAR OLACAKTIR ILERLEYEMEMEN İÇİN HALAN BÖYLE ÜYELER VAR 1 YIL GEÇMİŞ AMA İNSANLIK DEĞİŞMİYOR ARKADAŞLAR...)
TAKIPTE KALIN GÜZEL ARKADAŞLARIM ESKİ HAYATIM
sizlere bu plugin paketini sunmak istiyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
VIRUSTOTAL (TIKLA)
Plugin paketinden şimdilik aceleye geldiği için pek bahsedemeyeceğim ama,
Forumu neden bıraktığımı ve neden geri döndüğümü sizlere açıklayabilirim.
Öncelikle foruma Crafted adlı arkadaşımla başlamıştım o bitirirse bende bitiririm (Diye artislik yapmıştım)
Sonra PvP'ye sardım ve 7-8 ay PvP öğrendikten sonra Serverlere daldım gerçektende iyi arkadaşlıklar edindim (1 yıl boyunca)
Ve şimdide PvP düşüşlerde artık Hackerlar çoğaldı macrolar çoğaldı...
En azından 1-2 ay kafamı dinletmem lazımdı yani nasil soyliyim ımm, çok fazla rage geçiriyordum önüme gelen
10 bloktan vuruyordu, koşarak ok atıyordu, karşımdaki leather setken nasıl bi jitter clickse(nasıl bir bahaneyse) rekt atiyordu.
Anlayacağınız rage geçirmemek elde değildi.Ve bende kendimi bu forumda buldum birkaç şeyle ölesine uğraşırken.
Biliyorum eskisi gibi saygılı değilim artık biraz kafam dağınık işte...
Bu arada plugin paketi daha beta aşamasındadır yarın gelince güncelleyeceğim.
(Daha bir survivalgames plugini bile yok)
Ama disguise ve mask komutlari cok guzel bir sekilde calisiyor.
Featherboard pluginin sadece configini verebildim bu pakette özür dilerim.
Bu arada pluginide bi 10 guncelleme civari yaptıktan sonra mapler paylaşacam hazir versiyonun vb...
(KONU SİLİNMİŞTİ TEKRARDAN KOYDUM GERİ DÖNMEMİ BİLE ENGELLİYENLER VAR İLLAHAKİ YOLUNA TAŞ KOYANLAR OLACAKTIR ILERLEYEMEMEN İÇİN HALAN BÖYLE ÜYELER VAR 1 YIL GEÇMİŞ AMA İNSANLIK DEĞİŞMİYOR ARKADAŞLAR...)
TAKIPTE KALIN GÜZEL ARKADAŞLARIM ESKİ HAYATIM
Kural 18 ihlali silinip tekrardan konulmuştur. Adminler hemen silmek yerine bakmalarani öneririm. Çünkü bir kaç üye varda direk reportluyorlar.
Bu arada forum adminleri konu mesajını ""[PLUGİN PAKETİ] MCSG Paketi Beta Relase (byMasterTurk Geri Döndü)"" olarak değiştirmelerini talep ediyorum