The_Dark_Brawlers
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
adamların /yenile komutu dışında başka komut yazamamasını istiyorum nasıl yaparız?
on command:
command is not "/yenile":
player is not op:
cancel event
server çöküyor böyle yapınca?Kod:on command: command is not "/yenile": player is not op: cancel event
kendi bilgisayarımda değilim fakat onda çalışıyordu bilemiyorum çalışmıyorsa. hata mesajı varsa göndersene?denedim çalışmadı
şimdikendi bilgisayarımda değilim fakat onda çalışıyordu bilemiyorum çalışmıyorsa. hata mesajı varsa göndersene?
yo şimdi
player is not op: satırını çıkardım çalışmaya başladı fakat her komut yazıldığında server çöküyor
on command:
command is "yenile":
stop
else if player is op:
stop
else:
cancel event
aynı sorun hala varKod:on command: command is "yenile": stop else if player is op: stop else: cancel event
bir şey diyemeyeceğim, bu kodlar bende çalışmış kodlar.aynı sorun hala var
tamam düzeldi ellerine sağlık çok teşekkürlerbir şey diyemeyeceğim, bu kodlar bende çalışmış kodlar.
bir şey diyemeyeceğim, bu kodlar bende çalışmış kodlar.
on command:
command is "yenile":
stop
else if player is op:
stop
else:
cancel event
stop
command is "yenile" or "komut" or "komut" or "komut": gibi gibi yaparsın yanına or getirerektamam düzeldi ellerine sağlık çok teşekkürler
adamların hem yenile hemde mute komutunu yazabilmesini istiyorum nasıl yapabilirz?Kod:on command: command is "yenile": stop else if player is op: stop else: cancel event stop
On command olacak bu şekilde çalışması lazımon command yerine command yaz at kafası on'u sil![]()
hayır kardeşim oluyor bende dene istersenOn command olacak bu şekilde çalışması lazım