Renk Sorunu Önemli!!

manav000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverimde eskiden yazı yazarken renk sorunu yoktu ve tab coloredtablist ile yapmıştım olmuştu şimdi dünya yükledim bir şey yaptım karıştı ve yazılar beyaz oldu ve tab bembeyaz oldu

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözümü plugini silip tekrar yüklemek. Herhangi bir bilgim yok plugin hakkında ama böyle olaylar olunca genelde worlds configleri karışır.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
"bir şey yaptım karıştı" demişsiniz. Ne yaptınız?
Ayrıca iki farklı tab ile ilgili plugin olmadığından emin olunuz. İki farklı Tab plugini demiyorum, tab ile ilgili plugin diyorum.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şey Birşeyle Çakışmıştır Bence Büyük Bi Bug Hiçbir Fikrim Yok

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

manav000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Tane world vardı bi tanesinde spawn vardı 1 tanesinde warplar vardı setspawn yazarsak olmuyordu dünyaların yerlerini değiştirmek istedim ismini değiştirdim essentials warplardan dünya isimlerini değiştirdim karıştı grouplar bozuldu onu düzelttim bi bu sorun kaldı

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Tane world vardı bi tanesinde spawn vardı 1 tanesinde warplar vardı setspawn yazarsak olmuyordu dünyaların yerlerini değiştirmek istedim ismini değiştirdim essentials warplardan dünya isimlerini değiştirdim karıştı grouplar bozuldu onu düzelttim bi bu sorun kaldı
Kardeşim plugini silip tekrar yükleyip config dosyasını saklayıp tekrar config dosyasını koymak çok zor bir iş değil umarım burda böyle yazdığıma bakma kolay iş :D

manav000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deniyorum Hemen.

Dediğinizi Yaptım Hala Aynısı Skype Adresinizi Verseniz Oradan Konuşsak Essentialsın Sorunu Bu

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@manav000, Essentials configden change-playerlist : false yapınız, diğer tab pluginlerinden kurtulduktan sonra TabColor Plugin'ini kullanmanız ideal olabilir.
Eğer çözüme ulaşırsa buradan bildiriniz.