|Zombiler Gerçek Olabilir Mi?| - Bölüm 1

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okudum lakin kuduz virüsü o denli evrimleşemez. Zaten dünyada azalıyor. Sadece köylerde gözüken bir virüs.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Okudum lakin kuduz virüsü o denli evrimleşemez. Zaten dünyada azalıyor. Sadece köylerde gözüken bir virüs.
Dediğiniz gibi evrimleşemeye bilir ancak konumda da bahsettiğim gibi bu virüsten yola çıkılarak zombi virüsü oluşturulabilme ihtimalı var.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Dediğiniz gibi evrimleşemeye bilir ancak konumda da bahsettiğim gibi bu virüsten yola çıkılarak zombi virüsü oluşturulabilme ihtimalı var.
Ben mesela hep bir hastalığın ilacı bulunmaya çalışılırken kazara bu virüs oluşabilir diye inanmışımdır ama bu teori daha mantığa uygun geliyor -_-

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Kuduzun Evrimleşmesi hiçbir Bilim Adamı Tarafından Genleri Oynanmazsa Bu Denli Evrimleşmez
2. hiçbir Bilim Adamı Zombi Virüsü Yaparak Dünyanın Yok Olmasını İstemez
3. Bence Kuduztan Olmaz Bu Olay Kuduz Zombilerin Davranışlarına Göre Bana Farklı Geliyor Ama Güzel Bir Konu

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Kuduzun Evrimleşmesi hiçbir Bilim Adamı Tarafından Genleri Oynanmazsa Bu Denli Evrimleşmez
2. hiçbir Bilim Adamı Zombi Virüsü Yaparak Dünyanın Yok Olmasını İstemez
3. Bence Kuduztan Olmaz Bu Olay Kuduz Zombilerin Davranışlarına Göre Bana Farklı Geliyor Ama Güzel Bir Konu
Bilim adamları istemeyebilir ama onları bunu yapmaya zorlayabilecek devletler var.

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
zombi virusu aslında şu an olabilir adamlar uzay' a gidiyorlar bunumu yapamıcaklar yani .

adamın biri anlatmış.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ama gercek deildir tabikide :)

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke olsa çok eğlenceli olur kışın walking dead yazın fear the walking dead izliyorum aralıksız olarak ;_; rüyamda rick/travis'e dönüşmüşlüğüm var hany