Güzel olur birde ülke kurarız sınır koyarız savaşlar yaparızBu mapte survival yapmak için kendime ufak bir modpack hazırlıyorum (Çok ahım şahım bir modpack değil.Harita,Timber gemi uçak modları falan.)
Güzel olur birde ülke kurarız sınır koyarız savaşlar yaparız
Hemen indiriyorum vallaha.
Adamların işi gücü yok... Minecraft'da Dünya Haritası yapmak...
Birde Modlar kurdun mu...
Oyna babam oyna (:
Savaşlar,işgaller,bombalar falan :ayran:
Mod dediğim de vanilla modpacklerde kullanılanlardan.Maden bile eklemeyen modlar yani.
Mesela bu haritayı indirceksin üzerine Dayz modu gibi(Öyle bir mod var mı bilmiyorum)işde yapıcaksın.Sonra oynıcaksın.
Yada askeri mod gibi bir şey böyle devletleri kendin yerleştircen savaşcan falan AMA........
NERDEEEEEE......
Baya olur map indirirsin atarsın yerine Moduda aynı şekilde. Fakat devlet işi falan olmayabilir.Ginede normal DayZ gibi bir mod vardır belki olabilir.AMA......Single'da olmaz bile öyle şey.
Baya olur map indirirsin atarsın yerine Moduda aynı şekilde. Fakat devlet işi falan olmayabilir.Ginede normal DayZ gibi bir mod vardır belki olabilir.AMA......
NERDE......
Ben maden ekleyecek mod ekliyeceğim demiyorum fakat halen sen maden konusunda ısrar ediyorsun.Sen onu hazırlayacaksın,maden ekleyen birsürü mod koyacaksın.Sonra da o madenler mapte birden varolacak!
NERDE.....
Ben maden ekleyecek mod ekliyeceğim demiyorum fakat halen sen maden konusunda ısrar ediyorsun.
Burda birbirimize girmeye gerek yok.Özelden bu konuyu tartışabiliriz ALLAH AŞKINAYahu Allah aşkına burada yaptığın DayZ ile normal mc dünyasında yaptığın DayZ'in hiçbir farkı yok! Binalarla birlikte mi map geliyor sanıyorsun!
Burda birbirimize girmeye gerek yok.Özelden bu konuyu tartışabiliriz ALLAH AŞKINA
Sana küfür falan etmiyeceğim sırf mesaj sayımız boş yere çoğalmasın diye özelden konuşalım böyle uzuyan konuları.Niye birbirimize girelim biz? Ne söyleyeceksen burada söyle
Sana küfür falan etmiyeceğim sırf mesaj sayımız boş yere çoğalmasın diye özelden konuşalım böyle uzuyan konuları.