Renk kodu !

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /namecolour <player> <colour>:
    trigger:
        if arg 1 is player:
            Set the player's display name to "%player%"

if arg 2 is blue:
            Set the player's display name to "&1%player%"

if arg 2 is green:
            Set the player's display name to "&2%player%"

if arg 2 is purple:
            Set the player's display name to "&5%player%"

if arg 2 is yellow:
            Set the player's display name to "&6%player%"

if arg 2 is gray:
            Set the player's display name to "&8%player%"
Selam Millet! Bu gün argumentleri iyice bi araştırıp bu kodları yazdım. Sizce nasıl gidiyor ? arg olayını öğrendikten sonraki " ilk " kodum :)

Son düzenleme:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aralarındaki boşlukları kapatmalısın.
Neden ? Sorun yapmıyor ki :D denedim. Sorunsuz çalışıyor. Sadece şu light gray ile gray aynı rengi verdi nedense. Lightgrayı kaldırdım. Hatta renk kodlarını sayıyla değilde &a gibi değiştirdim :D daha hoşlar.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Demek ki iyice öğrenememişsin. Git bir test et bu kodu.
Not: Eğer hatanı düzeltemezsen aşağıdaki spoiler kutusunu aç orada hatan yazıyor.
command /komut <arg 1> <arg 2>:
şeklinde bir komut oluşturursan her iki arg da dolu değilse hata verir. Hata vermemesini istiyorsan böyle yapacaksın:
command /komut [<arg 1>] [<arg 2>]:

Edit: Ayrıca böyle değil:
Set the player's

Böyle olacak:
Set the arg 1's

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek ki iyice öğrenememişsin. Git bir test et bu kodu.
Not: Eğer hatanı düzeltemezsen aşağıdaki spoiler kutusunu aç orada hatan yazıyor.
command /komut <arg 1> <arg 2>:
şeklinde bir komut oluşturursan her iki arg da dolu değilse hata verir. Hata vermemesini istiyorsan böyle yapacaksın:
command /komut [<arg 1>] [<arg 2>]:

Edit: Ayrıca böyle değil:
Set the player's

Böyle olacak:
Set the arg 1's
Valla test ettim. Çalışıyor sorunsuz :/ Vallaha billaha. Dene istersen. Hatta aynı txt ye /namecolours hani renkleri gösteren bişe bile yaptım. ilginç. Hem bi kere set the players ile set the arg 1 aynı şeye giriyor. İkiside oyuncunun adını belli ediyor :D

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Valla test ettim. Çalışıyor sorunsuz :/ Vallaha billaha. Dene istersen. Hatta aynı txt ye /namecolours hani renkleri gösteren bişe bile yaptım. ilginç. Hem bi kere set the players ile set the arg 1 aynı şeye giriyor. İkiside oyuncunun adını belli ediyor :D
arg 1 yazmassan sadece yazan kişinin ismi değişir. Sadece yazan kişinin ismini değişmesini istiyorsan ayrıca bir arg oluşturmana gerek yoktu diye düşünüyorum.

arg 1 yazmassan sadece yazan kişinin ismi değişir. Sadece yazan kişinin ismini değişmesini istiyorsan ayrıca bir arg oluşturmana gerek yoktu diye düşünüyorum.

edit: int felç

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Birkaç hatanı düzelttim ve biraz disk tasarrufu yaptım istersen bakarsın.(arg 1 ile player aynı şey değildir.)

command /namecolour [<player>] [<colour>]:
trigger:
arg 1 is player:
Set arg 1's display name to "%player%"
arg 2 is blue:
Set arg 1's display name to "&1%player%"
arg 2 is green:
Set arg 1's display name to "&2%player%"
arg 2 is purple:
Set arg 1's display name to "&5%player%"
arg 2 is yellow:
Set arg 1's display name to "&6%player%"