HeroBrineHunter2003
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben minecraftta oyuna giriyorum ve 3 saniye sonra oyun kapanıyor ama dümdüz dünyada oyuna girersem oyundan atmıyor? Ekran kartı 2gb Ram 8gb Sistem Windows 10
hayır 1.9 snapshotBu 1.8de oluyor değilmi?
nasıl emin olabilirim?Ve launcer nasıl değişirSürücülerinin güncel olduğundan emin ol
Java' nın güncel olduğundan emin ol
Farklı bir Minecraft launcher kullanmayı dene
Java' yı kaldırıp tekrar kurulum yap
Java' nın eski sürümünü dene
TeamExtreme Minecraftini Yukle Genellikle O Launcherde Pek Sorun Görmedimhayır 1.9 snapshot
nasıl emin olabilirim?Ve launcer nasıl değişir
TeamExtreme minecraftı derken sahte minecraft mı diyorsunTeamExtreme Minecraftini Yukle Genellikle O Launcherde Pek Sorun Görmedim
Javanın 7 Sürümünü Yüklemeyi Dene
Javanın En Yeni Sürümünü Dene Olmaz Ise
Evet DeneyebilirsinTeamExtreme minecraftı derken sahte minecraft mı diyorsun
benimki prenimiumEvet Deneyebilirsin
O Launcherde Premium Giriş yapılabiliyor diye hatırlıyorumbenimki prenimium
çalınırsa hem hesap akrabanınO Launcherde Premium Giriş yapılabiliyor diye hatırlıyorum
Keyfin Bilir Kardeş Ister Dene Ister Deneme Ama akrabanın falan diyorsanda Riske alma Deneme.çalınırsa hem hesap akrabanın
javam yokmuşTeamExtreme Minecraftini Yukle Genellikle O Launcherde Pek Sorun Görmedim
Javanın 7 Sürümünü Yüklemeyi Dene
Javanın En Yeni Sürümünü Dene Olmaz Ise
hala olmuyo java indirdim uptade ettim olmuyo halaKeyfin Bilir Kardeş Ister Dene Ister Deneme Ama akrabanın falan diyorsanda Riske alma Deneme.
Java İndirdigin Zaman Bi Site Açıcak Karşına bir şey Cıkcak Javayi Onaylayın Vb Gib YAzılar YAzıcak Onu Onayladınmı ?javam yokmuş
hala olmuyo java indirdim uptade ettim olmuyo hala
Galiba hayırJava İndirdigin Zaman Bi Site Açıcak Karşına bir şey Cıkcak Javayi Onaylayın Vb Gib YAzılar YAzıcak Onu Onayladınmı ?