Yha tk yrsn kesqinliq 31 qılıçım var hahahahahaha![]()
bğda verseğe 1 lapiz verrm
Yha tk yrsn kesqinliq 31 qılıçım var hahahahahaha![]()
sni de banlarım lpislerini slerimAma oğsun op veyiyolamış keshinliğ 99999999 yapıf seni gesçem![]()
bende bliom onları bak spawn chok guze ben yptum bk lapis var spawndaAtmin api op ver wg we ibliyom warp lapis yapayım sana api ltfn op ver api cok iyi lapis yapıım sana
hayıyyyyy peni panlama ltfn ağbiii :'( o lapisler benim heşeyimsni de banlarım lpislerini slerim
Bunu dnleme atmn bni yp op ck iyi slyr yprmbende bliom onları bak spawn chok guze ben yptum bk lapis var spawnda
hayıyyyyy peni panlama ltfn ağbiii :'( o lapisler benim heşeyim
banlicam işte banlicammm heçkır gtircem pcnizi bozsun bdaha lpis yok sizehayıyyyyy peni panlama ltfn ağbiii :'( o lapisler benim heşeyim
toplağnın ping atıyosbanlicam işte banlicammm heçkır gtircem pcnizi bozsun bdaha lpis yok size
uff sn lpis ndr blymyn knşma tam mıbanlicam işte banlicammm heçkır gtircem pcnizi bozsun bdaha lpis yok size
Siz heçkırsanız beğde heçkığım huzuni açacam didos atacam sörvığ çökeçek sen göğüsünbanlicam işte banlicammm heçkır gtircem pcnizi bozsun bdaha lpis yok size
O kripır değil qi AHAHAHAHA çk kmğim lnt olsuuunhayıyyyyy peni panlama ltfn ağbiii :'( o lapisler benim heşeyim
sörverimiz kırallapizkraftıkapatırım ben atminSiz heçkırsanız beğde heçkığım huzuni açacam didos atacam sörvığ çökeçek sen göğüsün
0 Dğa bi şey mi? phen beşbiinatmışbinbeşyüzbeşbin sörvirda kurucuyum hepsi 999999 oyunculuğ bu arda bna priymum verirsn sna atminliq vreblrimModertör alımı var mı? daha önce doksan beşbin yedi yüz kırk üç yüz otuz bir sw'de Modertör oldum, Beş yüz altmış altı bin dört yüz altmış dokuz otuz bir sw'yi de yönettim ayrıca bütün sw'lerde rehber oldum hemde iki kez api al api pişman olmazsın api