Bedwars Server

Sedat

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gençler aklımda şöyle bir fikir var Hub server açmayı düşünüyorum ama hub serverimin içinde ilk ay sadece bedwars olmasını düşünüyorum serveri ayarladım sadece sizin görüşlerinizi almak istiyorum bedwars serverlar neredeyse yok ve eğlenceli bir oyun olduğu için sizlerin katılacağını düşünüyorum

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu söyliyim ; serverin tutmayacak
İlk ay bedwars isteyen oyuncular gelecek fakat ginede içlerinde kısa süre bedwars olacağı için şüpheleri olacak.
Bu yüzden ikinci ay ise bazıları bırakabilecek canları sıkılabilecek.
Durmadan oyun değişikliği oyuncuların canların sıkılmasına yol açacak ve servere neredeyse uzun süreli kimse gelmeyebilecek.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şunu söyliyim ; serverin tutmayacak
İlk ay bedwars isteyen oyuncular gelecek fakat ginede içlerinde kısa süre bedwars olacağı için şüpheleri olacak.
Bu yüzden ikinci ay ise bazıları bırakabilecek canları sıkılabilecek.
Durmadan oyun değişikliği oyuncuların canların sıkılmasına yol açacak ve servere neredeyse uzun süreli kimse gelmeyebilecek.
Hub sunucu diyor..

Bence tutabilir ama yinede en azından 2 oyun yapıp öyle açsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca BedWars sunucusu güzel çalışmalı; marketi, akışı, haritaları vb. güzel olmalıdır. Özellikle market de özel eşyalar olmalı yani örneğin alarm, tuzak, tıklayınca bir sürede baseye ışınlayan eşyalar veya patlayan koyun çıkartan. Bunları birçok sunucuda görmüştüm. Böyle eşyalar oyunca oyun çok eğlenceli oluyor.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub sunucu diyor..

Bence tutabilir ama yinede en azından 2 oyun yapıp öyle açsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca BedWars sunucusu güzel çalışmalı; marketi, akışı, haritaları vb. güzel olmalıdır. Özellikle market de özel eşyalar olmalı yani örneğin alarm, tuzak, tıklayınca bir sürede baseye ışınlayan eşyalar veya patlayan koyun çıkartan. Bunları birçok sunucuda görmüştüm. Böyle eşyalar oyunca oyun çok eğlenceli oluyor.
Tamam Hub sunucda bir Bedwars olup onu kaldırıp başka bir oyun falan koymiyacak mı ?

Sedat

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız benim için çok değerli en kısa sürede açıcam serveri

Hub sunucu diyor..

Dediğin gibi TNT koyun falan o tarz özel eşyalarımız var saniye ile base gitmek değilde saniye ile bir yere ışınlanma var :)