[Çözüldü] "Kicked whilst connecting to lobby : you are already connected to this server!"

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar üste yazdıgı gibi bu hatayı alıyorum "Kicked whilst connecting to lobby : you are already connected to this server!" Ne yapacağımı forumlarda aradım felan ama hala bulamadım söylerseniz çok mutlu olurum o kadar emeğimin boşa gitmesini istemiyorum
İyi forumlar.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
diyoki kardeş lobiden atıldın çünkü zaten lobbye bağlısın diyo serveri açık kaparsan düzelir
yada başka bi nickle gir

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
diyoki kardeş lobiden atıldın çünkü zaten lobbye bağlısın diyo serveri açık kaparsan düzelir
yada başka bi nickle gir
Serveri çok açıp kapadım olmadı ama şimdide başka bir nickle girmeyi deneyim bakalım.

Arkadaşlar sorun çözülmüştür bu sorunu yaşayanlar şunu yapması yeterli;
Eğer ip_forward: false ise true yapın eğer true ise şunu yapın
Bungeecord ayarlarından lobby: sunucunun ipsi son 3 rakamını +100 ekleyin yani .......62:11200 ise orayı ........62:11300 Yapmanız yeterli olacaktır
İYİ FORUMLAR :)

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri çok açıp kapadım olmadı ama şimdide başka bir nickle girmeyi deneyim bakalım.

Bungeecord ayarlarından lobby: sunucunun ipsi son 3 rakamını +100 ekleyin yani .......62:11200 ise orayı ........62:11300 Yapmanız yeterli olacaktır
Çözümünü bulmuşsun fakat bunu konunun başına eklersen hem başka arkadaşlara hem de foruma bir iyilik de bulunmuş olursun.

merhabalarxd

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben nereden yapabilirim bende aynı hatayı alıyorum ve ip forward ayarlarını nereden düzelteceğimi bilmiyorum