Uygun sistem tavsiyesi

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1500 TL bütçem var yazın 1 ay çalışsam 2000 TL bütçeye toplama - hazır masaüstü tavsiyeniz var mı?

Edit:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gözüme battı önerir misiniz?

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AMD işe yaramaz NVİDA GTX serisinden bir pc toplayabilirsin bundan kat kat daha iyi olur ram 16gb olması iyi oldugunu göstermez bu ramlara bakmayın 8gb ram 2 gb ekran kartı her oyunu karşılar tabi bir NVİDA ekran kartın varsa :D

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AMD işe yaramaz NVİDA GTX serisinden bir pc toplayabilirsin bundan kat kat daha iyi olur ram 16gb olması iyi oldugunu göstermez bu ramlara bakmayın 8gb ram 2 gb ekran kartı her oyunu karşılar tabi bir NVİDA ekran kartın varsa :D
İşte aşağı yukarı bu bütçelerde bir bilgisayar toplar mısın bana ?

01darknesstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onların fiyatları şu anda 2350 2550 civarı yaza kadar 2700 - 2800 ü bulur bana biraz daha uygun bir şey lazım
Bütçenize göre bir sistem;

Dolar düşerse ve siz biraz bütçeyi zorlayabilirseniz, RAM'i 8GB yapabilir, İşlemciyi i5'e çevirebilirsiniz.
Ancak doların ateşinde bu sistem sizi götürecektir.
Kasanın güç kaynağı sisteme fazla bile ancak ileride yapabileceğiniz yükseltmelerde değiştirmenize gerek kalmayacak.

Sevgiler.

• Beğen
Reactions: ryp

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bütçenize göre bir sistem;

Dolar düşerse ve siz biraz bütçeyi zorlayabilirseniz, RAM'i 8GB yapabilir, İşlemciyi i5'e çevirebilirsiniz.
Ancak doların ateşinde bu sistem sizi götürecektir.
Kasanın güç kaynağı sisteme fazla bile ancak ileride yapabileceğiniz yükseltmelerde değiştirmenize gerek kalmayacak.

Sevgiler.
Teşekkürler yazı beklemeyeceğim dolar yükseliyor şubat başı gibi toplamayı düşünüyorum da bunları yerlerine oturtmak falan sıkıntı olmaz değil mi takamam diye bir korku var içimde hiçbir bilgim yok

01darknesstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler yazı beklemeyeceğim dolar yükseliyor şubat başı gibi toplamayı düşünüyorum da bunları yerlerine oturtmak falan sıkıntı olmaz değil mi takamam diye bir korku var içimde hiçbir bilgim yok
Vatan Bilgisayar'dan alırsanız orada toplarlar :)