Minecraft 1.8.x Bişeyler Oluyor

HakanAGA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum minecraft 1.8.x sürümlerinde bilgisayar fanteziye giriyor kendisi hareket ediyor donuyor kendisi oynuyor (kasma yok) bu neden kaynaklanıyor pc özelliklerim : 3gb ram 512mb ekran kartı 2.2ghz windowsxp şimdiden teşekkürler.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana 1 GB RAM daha gerekli.
Ekran kartın 1GB olmalı fakat iyisinden olsun.
WinXP yaşıyormuş ...
Anılar...

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana 1 GB RAM daha gerekli.
Ekran kartın 1GB olmalı fakat iyisinden olsun.
WinXP yaşıyormuş ...
Anılar...
Neden herkes şu rama bilmeden takılıyor anlamıyorum. Bırakın ramı. 2.5gb ve 1 gb ekran kartı + 2 çekirdek dualcore 2.9GHz ile 350 fps(render distance: 12 ve fancy) ? Rama takmayın. Ram yeter ona. Ekran kartı kötü. ve Bilgisayarını win 7 formatlaması lazım. Bide işlemcisini görmemiz lazım. Sizde rama takmışsınız. o oyuna en az 2gb ram yetiyor. Optifine kursun bide.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
WindowsXP Ci Var Sonunda Bi Tane Daha Çıktı Olley Be XP <3
Ekran Kartını 1 2 gb YApabilirsen Kasma Olmıyabilir

Neden herkes şu rama bilmeden takılıyor anlamıyorum. Bırakın ramı. 2.5gb ve 1 gb ekran kartı + 2 çekirdek dualcore 2.9GHz ile 350 fps(render distance: 12 ve fancy) ? Rama takmayın. Ram yeter ona. Ekran kartı kötü. ve Bilgisayarını win 7 formatlaması lazım. Bide işlemcisini görmemiz lazım. Sizde rama takmışsınız. o oyuna en az 2gb ram yetiyor. Optifine kursun bide.
Win7 ile Alakası Yok Pcm XP Ve 1 Gb Ramı Var Hiç Bi Sıkıntı Çıkarmıyor Minecraft.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
WindowsXP Ci Var Sonunda Bi Tane Daha Çıktı Olley Be XP <3
Ekran Kartını 1 2 gb YApabilirsen Kasma Olmıyabilir

Win7 ile Alakası Yok Pcm XP Ve 1 Gb Ramı Var Hiç Bi Sıkıntı Çıkarmıyor Minecraft.
bi soru: Minecraft bi kere xp ile uyumlu değil ki dalgamı geçiyon ? oyun win7 varken çıktı wat ?

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam o zaman ben bilgisayarımda ki 4 GB RAM'i atıyorum 2 GB kalsın rahatlıkla oynarım eskisinden hiçbir farkı kalmaz.Kasma falan olmaz,PC fantaziye girmez..

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam o zaman ben bilgisayarımda ki 4 GB RAM'i atıyorum 2 GB kalsın rahatlıkla oynarım eskisinden hiçbir farkı kalmaz.Kasma falan olmaz,PC fantaziye girmez..
Evet. Fantaziye falan girmez ama ekran kartın intel hd falansa iş değişir. ben 9600 gt + dual core 2.9 GHz + 2.5GB ram =200-350 fps ? problem ? Hem kasa fanlarını hiç temizliyonuz mu ? Sonra "anakartim yandi"

Hocam XP Professonial Pcm Gerekirse SS Bile Çekerim ?
Wow bea senin pc uçmuş.. Sanırım Minecraft XP edition kullanıyosun :qweqwe

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet. Fantaziye falan girmez ama ekran kartın intel hd falansa iş değişir. ben 9600 gt + dual core 2.9 GHz + 2.5GB ram =200-350 fps ? problem ? Hem kasa fanlarını hiç temizliyonuz mu ? Sonra "anakartim yandi"

Wow bea senin pc uçmuş.. Sanırım Minecraft XP edition kullanıyosun :qweqwe
hocam Benim Pc Külüstür Ama Cs:Go Bile Kaldırıyordu Ara Sıra Çökmeden Dolayı Onu Sildim :D

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
paraya kıyıp özellikleriniz artırmanızı öneririm bu arada bi ekran kartının iyiliği gb sinde deil modelindedir ekran kartınızın modeline dikkat edin

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Off Windows XP Candır Can. Benimkide Mesela Ben 1.8 De 1 Fps Bile Alamayıp 1.7.2 De Sabit 60 Alıyorum 1250mb Ram 250mb ekran Kartı Yani İşte.Ekran Kartı Alacak Paran Varsa Bekleme Derim...