124 Videom var ama kanalım gelişmiyor

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
kardeşim sesin biraz boğuk geliyor bilmiyorum ne kadar etkisi olur ama düzeltmeye çalış

H

_Huseyin_11

Ziyaretçi
kardeşim sesin biraz boğuk geliyor bilmiyorum ne kadar etkisi olur ama düzeltmeye çalış
Önerin için teşekkürler kardeşim o sorun şöyle oluyor Audacity den cızırtıyı kaldırınca ses boğuklaşıyor. Normalde seseim öyle değil yani nasıl düzelte bilirim bu sorunu kardeş lütfen çözümünü bulürsan söylermisin ?

DAlga Geçmiyom Ki.
Neyse yinede sanada tesekkurler kardesim

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videolara birazda canlı,enerjik ve bağırarak girmelisin. Videonun en güzel yerini kesip en başına ondan sonra intro ondan sonra videoyu koymalısın :) Ve komik veya güzel biryer olduğunda efekt eklemelisin :)

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedenini söyleyeyim piyasada çok fazla youtuber var ve oyun videoları çekiyor bazıları gereksizler bana göre zaten kardeşim şöyle birde düşün neden izlemek istesinlerki senin oynadığın oyunu ( kişiye gönderme yapılmamıştır ) yani adamlara bir şey kazandırmalısınki seni takip etsinler böyle kanallar artık sevilmiyor sevilse bile ilk 10 kanal var onlar ancak takip edilir.

H

_Huseyin_11

Ziyaretçi
Nedenini söyleyeyim piyasada çok fazla youtuber var ve oyun videoları çekiyor bazıları gereksizler bana göre zaten kardeşim şöyle birde düşün neden izlemek istesinlerki senin oynadığın oyunu ( kişiye gönderme yapılmamıştır ) yani adamlara bir şey kazandırmalısınki seni takip etsinler böyle kanallar artık sevilmiyor sevilse bile ilk 10 kanal var onlar ancak takip edilir.
Teşekkür ederim kardeşim şimdi eğerki ben farklı bi içerik üretirsem videolarımı eğlenceli yapasam dünyada ve ya Türkiyede hiç yapılmamış bir şey yapsam. Gelişebilirmiyim? bide arada sırada çekilişler falan

Videolara birazda canlı,enerjik ve bağırarak girmelisin. Videonun en güzel yerini kesip en başına ondan sonra intro ondan sonra videoyu koymalısın :) Ve komik veya güzel biryer olduğunda efekt eklemelisin :)
Tamam kardeşim artık videolarımda çok daha fazla enerjik olucam. (Normalde aslında enerjik ve eğlenceli biriyimde ama videoda öyle olmuyorum izleyiciler beğenmez diye) Önerin için çok teşekkür ederim adamsın kardeşim ve ya abim. :)

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim kardeşim şimdi eğerki ben farklı bi içerik üretirsem videolarımı eğlenceli yapasam dünyada ve ya Türkiyede hiç yapılmamış bir şey yapsam. Gelişebilirmiyim? bide arada sırada çekilişler falan

Tamam kardeşim artık videolarımda çok daha fazla enerjik olucam. (Normalde aslında enerjik ve eğlenceli biriyimde ama videoda öyle olmuyorum izleyiciler beğenmez diye) Önerin için çok teşekkür ederim adamsın kardeşim ve ya abim. :)
Çekilişler gerçekten kanalının büyümesine yardımcı olur. Sıksık çekiliş yaparsan kanal uçar :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Birkaç tavsiye:

Sesli videolar yapıyorsan (Videolarında konuşuyorsan yani.)

-Yapmacık tavırlar içinde olma.
-Kötü bir espri o videonun ve hatta o serinin sonun getirebilir. Dikkatli ol.
-Özgüvenli ol.

Ek tavsiyeler:

-Farklılık oluştur ki insanlar senin kanalını takip etmek için bir nedene sahip olsun.
-YouTube dışında bir toplulukta çevre edinir, saygınlık kazanırsan kanalını tanıtman kolaylaşır.

H

_Huseyin_11

Ziyaretçi
Çekilişler gerçekten kanalının büyümesine yardımcı olur. Sıksık çekiliş yaparsan kanal uçar :)
Tavsiyelrinizi göz önünde bulundurucam çok teşekkürler

Birkaç tavsiye:

Sesli videolar yapıyorsan (Videolarında konuşuyorsan yani.)

-Yapmacık tavırlar içinde olma.
-Kötü bir espri o videonun ve hatta o serinin sonun getirebilir. Dikkatli ol.
-Özgüvenli ol.

Ek tavsiyeler:

-Farklılık oluştur ki insanlar senin kanalını takip etmek için bir nedene sahip olsun.
-YouTube dışında bir toplulukta çevre edinir, saygınlık kazanırsan kanalını tanıtman kolaylaşır.
Kardeşim çok teşekkürler yazdıkların için tüm söylediklerinizi dikkate alıcam

Bunun yanında twitch gibi canlı yayın platformlarındada birşeyler yapabilirsin.
bi aralar gaming.youtube da canlı yayın yapmayı düşündümde sonra zaten videolarım az izleniyor canlı yayınları kim izliyicek diye vazgeçtim

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoda sesin bi tuhaf geliyor anlaşılması zor onun dışında gayet eğlenceli bir kanal Survival Games'i de iyi oynuyorsun

H

_Huseyin_11

Ziyaretçi
Videoda sesin bi tuhaf geliyor anlaşılması zor onun dışında gayet eğlenceli bir kanal Survival Games'i de iyi oynuyorsun
Sesimin öyle gelmesinin sebebi biraz kısık sesle konuşmam ama artık senin söylediğini dikkate alıcam yeni videoda daha anlaşılır bi şekilde ve birazcık daha yüksek sesle konuşucam. bu arada Survival Gamesi iyi oynadığımı ve kanalın eğlenceli olduğunu söylediğin için teşekküler. Bide yeni videomda senin söylediğini dikkate alarak daha iyi konuşmaya çalışıcam linkini atarsam yeni çekiceğim videoyu izlermisin ? Eğer yeni videodakı konuşmamı beğensen artık hep o tarz konuşurum.

Minecraft oynama Hearts Of İron III oyna :olgun:
O oyunu oynamasını bilmiyorum ki :D