Sunucuda Lag Engellemek [SK]

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Hepinize Merhaba Öncelikle Arkadaşlar Bugün Sizlere
Bir Skript Tanıtacağım ve Kodunu Size Vereceğim Başarılı ise Devam Gelicektir
Öncelikle Eşyayı Yere Attıkdan Sonra 30 Saniye Sonra İtem Silinecektir.
Deneyebilirsiniz.
Kod:
on drop:
    message " &cUyari &2Attin Esya &8&l[&b30&8&l] &2Saniye Sonra Silincek&8!"
    wait 30 seconds
    clear item

on projectile hit:
    projectile is arrow
    wait 40 seconds
    delete projectile

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bunun yerine herhangi bir item atıldığında tek bir süre baslatsa, ve süre bittiğinde tüm itemler silinse daha iyi olur. Hem item atılmadığı taktirde her an süre baslatmaz, hemde skript'teki gibi her item için bi süre baslatmamıs olursun.

MehmetKargin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok işe yaramaz bence.
Eventlerde bir şey olmazmı ? Yada birçok eşya aynı anda atıldıgında ?

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu Skripti kullanacak adam, LaggClear da kullanır. Lagg Clear'da zaten senin yazdığın 2 kod da var. Sadece forumda paylaşılan paketlerde configde devre-dışı bu yüzden çoğu kişi farkında bile değil :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Şey Adam öldüğünde itemlerimi almaya giderken 30 saniyeyi geçerse diye korkuyorum o zaman itemler gider :öl:

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Çok işe yaramaz bence.
Eventlerde bir şey olmazmı ? Yada birçok eşya aynı anda atıldıgında ?
Rain Kaldımı hayla Otomatik dağıtım skriptleri varken ?

Şey Adam öldüğünde itemlerimi almaya giderken 30 saniyeyi geçerse diye korkuyorum o zaman itemler gider :öl:
Süresini Uzatırsın Olur biter :)

Bu Skripti kullanacak adam, LaggClear da kullanır. Lagg Clear'da zaten senin yazdığın 2 kod da var. Sadece forumda paylaşılan paketlerde configde devre-dışı bu yüzden çoğu kişi farkında bile değil :)
Hım bende bilmiyordum Ama sonuçta yararlı.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
ClearLag'dan ArrowKill ve Eşya silme özelliğini aktif edip şu satırı kullanıyorum;
Kod:
on drop:
    message "&6[&bKC&3-&bAntiLag&6] &aYere attığın eşya &310 &asaniye sonra silinecektir."

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
İsmi bile komik, "Lag Engelleme Skript'i". Skript ile Lag engellemek istiyorsanız ilk işiniz Skript'i silmek olmalıdır, bu yazılan şeyinde fazla bir etkisi olmaz istisnai durumlar olmadığı sürece zira her 5 dakika otomatik olarak zaten silindiğini hatırlıyorum.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
İsmi bile komik, "Lag Engelleme Skript'i". Skript ile Lag engellemek istiyorsanız ilk işiniz Skript'i silmek olmalıdır, bu yazılan şeyinde fazla bir etkisi olmaz istisnai durumlar olmadığı sürece zira her 5 dakika otomatik olarak zaten silindiğini hatırlıyorum.
Kasıtlı olarak işlem yapılmazsa Lag önlemez aksine ufak bir miktar arttırır. Kasıtlı olarak yapılırsa çok büyük oradan da Lag engeller.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Peki Aynı Anda 20-30 Kişi Yere İtem Atarsa Hepsini Birden Saycak Yada 5-10 Kişi Event sırasında inventory'sini boşaltıcak ?
lag olmazmı ?