craftbukkiti spigota çevirme

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Craftbukit spigot'a çevrilemez ama spigot'u indirip craftbukkit yerine çalıştırabilirsin. Bütün pluginlerin çalışır diye biliyorum.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Ayar filan gerektiriyror. Hazır jarları internetten bulabilirsin)

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucun hamachi felan mı yoksa nitrado gibi bir bilişim şirketine mi bağlı?
Nitrado ve Bungeecord sunucu

Craftbukit spigot'a çevrilemez ama spigot'u indirip craftbukkit yerine çalıştırabilirsin. Bütün pluginlerin çalışır diye biliyorum.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Ayar filan gerektiriyror. Hazır jarları internetten bulabilirsin)
İşre bu spigotu nasıl yapcam neeye yapıştıracam onu bilmiyorum kardeşim

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
İşre bu spigotu nasıl yapcam neeye yapıştıracam onu bilmiyorum kardeşim
Nitrado kullanmadığımdan pek bilgim yok ama ssh kullanabilirsen BuildTools'u oradan çalıştırabilirsin. (Ki büyük ihtimalle ssh yoktur.)

Eğer ssh yoksa BuildTools'u kendi bilgisayarında çalıştırarak oluşan spigot jar dosyasını FTPden craftbukkit'in yerine koyabilirsin.
Ama en büyük ihtimalle Nitrado panelinde spigot vardır hazır.

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nitrado kullanmadığımdan pek bilgim yok ama ssh kullanabilirsen BuildTools'u oradan çalıştırabilirsin. (Ki büyük ihtimalle ssh yoktur.)

Eğer ssh yoksa BuildTools'u kendi bilgisayarında çalıştırarak oluşan spigot jar dosyasını FTPden craftbukkit'in yerine koyabilirsin.
Ama en büyük ihtimalle Nitrado panelinde spigot vardır hazır.
Skype versem anlatırmısın yarın sunucuyu açacagım tek eksiğim bu ?

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bukkit/spigot zaten ama şu herkes aynı ipden giriyor ya oo hatayı alıyorm herkezin girdiği ip aynı görünüyor birine ip ban atsam hepsine atmış oluyorum o yüzden
Sıkıntı büyük ihtimalle AuthMe plugininde. Authme config dosyasına girip "MaxRegIp" aratın. Karşısındaki sonuç başında "-" içeren bir sayı olabilir. Orayı 1 ile düzeltin.

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sıkıntı büyük ihtimalle AuthMe plugininde. Authme config dosyasına girip "MaxRegIp" aratın. Karşısındaki sonuç başında "-" içeren bir sayı olabilir. Orayı 1 ile düzeltin.
Karşısındaki sonuç başında "-" içeren bir sayı olabilir. Orayı 1 ile düzeltin. kısmını anlamadım ve zaten max ipyi 99999999 yapmıştım ama şu an gene herkes aynı ipden görünüyor

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karşısındaki sonuç başında "-" içeren bir sayı olabilir. Orayı 1 ile düzeltin. kısmını anlamadım ve zaten max ipyi 99999999 yapmıştım ama şu an gene herkes aynı ipden görünüyor
Pluginleri tek tek silip sorunun hangisinden kaynaklı olduğunu bulabilirsiniz.(Yedek Alın)