ProOktayTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar başlıktata yazığı gibi craftbukkiti nasıl spigota çeviririm?
Nitrado ve Bungeecord sunucuSunucun hamachi felan mı yoksa nitrado gibi bir bilişim şirketine mi bağlı?
İşre bu spigotu nasıl yapcam neeye yapıştıracam onu bilmiyorum kardeşimCraftbukit spigot'a çevrilemez ama spigot'u indirip craftbukkit yerine çalıştırabilirsin. Bütün pluginlerin çalışır diye biliyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Ayar filan gerektiriyror. Hazır jarları internetten bulabilirsin)
Nitrado kullanmadığımdan pek bilgim yok ama ssh kullanabilirsen BuildTools'u oradan çalıştırabilirsin. (Ki büyük ihtimalle ssh yoktur.)İşre bu spigotu nasıl yapcam neeye yapıştıracam onu bilmiyorum kardeşim
Skype versem anlatırmısın yarın sunucuyu açacagım tek eksiğim bu ?Nitrado kullanmadığımdan pek bilgim yok ama ssh kullanabilirsen BuildTools'u oradan çalıştırabilirsin. (Ki büyük ihtimalle ssh yoktur.)
Eğer ssh yoksa BuildTools'u kendi bilgisayarında çalıştırarak oluşan spigot jar dosyasını FTPden craftbukkit'in yerine koyabilirsin.
Ama en büyük ihtimalle Nitrado panelinde spigot vardır hazır.
Bukkit/spigot zaten ama şu herkes aynı ipden giriyor ya oo hatayı alıyorm herkezin girdiği ip aynı görünüyor birine ip ban atsam hepsine atmış oluyorum o yüzdenNitrado ile bukkit/spigot olarak kuruluyor zaten
Sıkıntı büyük ihtimalle AuthMe plugininde. Authme config dosyasına girip "MaxRegIp" aratın. Karşısındaki sonuç başında "-" içeren bir sayı olabilir. Orayı 1 ile düzeltin.Bukkit/spigot zaten ama şu herkes aynı ipden giriyor ya oo hatayı alıyorm herkezin girdiği ip aynı görünüyor birine ip ban atsam hepsine atmış oluyorum o yüzden
Karşısındaki sonuç başında "-" içeren bir sayı olabilir. Orayı 1 ile düzeltin. kısmını anlamadım ve zaten max ipyi 99999999 yapmıştım ama şu an gene herkes aynı ipden görünüyorSıkıntı büyük ihtimalle AuthMe plugininde. Authme config dosyasına girip "MaxRegIp" aratın. Karşısındaki sonuç başında "-" içeren bir sayı olabilir. Orayı 1 ile düzeltin.
Pluginleri tek tek silip sorunun hangisinden kaynaklı olduğunu bulabilirsiniz.(Yedek Alın)Karşısındaki sonuç başında "-" içeren bir sayı olabilir. Orayı 1 ile düzeltin. kısmını anlamadım ve zaten max ipyi 99999999 yapmıştım ama şu an gene herkes aynı ipden görünüyor