Türkçeleştirme

Koraygorkem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar oyunda bu teleportingi ve misal sethome yazınca,eviniz kaydedildi yerine ingilizcesi yazıyor.Bunu nereden düzeltebilirim.Essentials le alakalı değil!

Plugin varmı bunlara özel?

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginlere özel kendin Türkçe yapabilirsin.
Daha kolayı Türkçe plugin paketi veya Türkçe pluginler yükleyebilirsin.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Zaten yapıyorum hocam.Kusura bakma ama konuşmak için konuşuyorsun.Sorduğum bu teleporrting hangi pluginin klasöründe?

XectioNN Yardımmm :) :)
-_- Essentials a sağ tıkla winrar ile aç tamam orda message yani mesajların confiği var tr en şeklinde filan ayrıldı sen büyük ihtimal en'i kullanıyorsun ordan hem renklerini hemde yazılarını ayarlıyabilirsin

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten yapıyorum hocam.Kusura bakma ama konuşmak için konuşuyorsun.Sorduğum bu teleporrting hangi pluginin klasöründe?

XectioNN Yardımmm :) :)
Etiketlenmişim Hemen Gireyim bari
Bu Çektigin Foto Essentialsin Işınlanma Fotosu Bunu Türkçeleştirmek İçin Artık Javasına Girip de Yazmaya Gerek Yok Essentials Fark etti Artık Türkçe Dil Essentials Yaptı
Yani Şunu Yap Kısacası Essentialsin config.ymlsine Girerek ctrl + f tuşlarına basarak language yazıp aratmak
Orda Language: en yazıcak diye biliyorum onu language: tr yapman yeterli olacaktir
Ben Denedim Olmuştu ._.

Koraygorkem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Etiketlenmişim Hemen Gireyim bari
Bu Çektigin Foto Essentialsin Işınlanma Fotosu Bunu Türkçeleştirmek İçin Artık Javasına Girip de Yazmaya Gerek Yok Essentials Fark etti Artık Türkçe Dil Essentials Yaptı
Yani Şunu Yap Kısacası Essentialsin config.ymlsine Girerek ctrl + f tuşlarına basarak language yazıp aratmak
Orda Language: en yazıcak diye biliyorum onu language: tr yapman yeterli olacaktir
Ben Denedim Olmuştu ._.
# Set the locale for all messages.
# If you don't set this, the default locale of the server will be used.
# For example, to set language to English, set locale to en, to use the file "messages_tr.properties".
# Don't forget to remove the # in front of the line.
# For more information, visit
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

#locale: tr

Bu şekilde yapmama rağmen türkçe olmadı :( :( :(

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
# Set the locale for all messages.
# If you don't set this, the default locale of the server will be used.
# For example, to set language to English, set locale to en, to use the file "messages_tr.properties".
# Don't forget to remove the # in front of the line.
# For more information, visit
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

#locale: tr

Bu şekilde yapmama rağmen türkçe olmadı :( :( :(
Hocam Bide Thelegend v5.7 Plugin Paketinin Essentialsını Almayı Dene O Türkçe En Azından

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi yeni essentials yüklemek,servere çok hasar verecek.Plugini değiştirmeden değiştiremezmiyiz dili? :(
Hocam Kendi Parmaklarını Yormak İstiyorsan Essentialsın Javasına Sağ Tıklayıp Birlikte aç Bölümüne Girip Winrara Tıklamak Winrarda Message_en.properties veya Message_tr.properties yazıcak onlara girip parmaklarını yorman ancakRenk Olayında Şöyle Bir Sıkıntı Var & lerle renk Yapılmıyor \u00a74 Kodları Gibiyle Renk Yapılıyor ama bunu çok kafana takma o Kodlara Dokunmadan Türkçeleştiriceksin
Parmakların Cidden Yorulabilir 550 Satır mış Bu Properties ._.

Ve Yeni Essentials Yüklemek Servere Hasar Vericekde Oyuncular Girerken Essentials Kayıt Alıp Birzda Laga Sokuyor Bu Ramdan Alakali bir şey Ramınız Az İse Hasar Yiyebilirsiniz Ancak Ramın +3 Gb İse Pek Sıkıntı Olacagını Düşünmüyorum

Koraygorkem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hocam Kendi Parmaklarını Yormak İstiyorsan Essentialsın Javasına Sağ Tıklayıp Birlikte aç Bölümüne Girip Winrara Tıklamak Winrarda Message_en.properties veya Message_tr.properties yazıcak onlara girip parmaklarını yorman ancakRenk Olayında Şöyle Bir Sıkıntı Var & lerle renk Yapılmıyor \u00a74 Kodları Gibiyle Renk Yapılıyor ama bunu çok kafana takma o Kodlara Dokunmadan Türkçeleştiriceksin
Parmakların Cidden Yorulabilir 550 Satır mış Bu Properties ._.

Ve Yeni Essentials Yüklemek Servere Hasar Vericekde Oyuncular Girerken Essentials Kayıt Alıp Birzda Laga Sokuyor Bu Ramdan Alakali bir şey Ramınız Az İse Hasar Yiyebilirsiniz Ancak Ramın +3 Gb İse Pek Sıkıntı Olacagını Düşünmüyorum
Deneyelim bakalım,teşekkürler.Güvenilir dimi o paket :?