ProOktayTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucumda bütün oyuncular aynı ip üzerinden görünüyor nasıl Düzeltebilirim.
Kardeşim sunucuyu açacagım ama bu sorunu çözemedim çözüldü anda açılacak serverSunucu BungeeCord ise böyle bir hatanın oldugunu duymuştum ama pek bilgim yok
Sunucunun İp adresini yazarsanda sevinirim.
Hepsinimi authme yi mi?Pluginleri Sıfırlamanızı Oneririm
Hepsini Elbet 1 Pluginde Hata VardırHepsinimi authme yi mi?
Hepsini Elbet 1 Pluginde Hata Vardır
olmuyor(10karakter)Hepsini Elbet 1 Pluginde Hata Vardır
Deneyeceğim kardeşim inşallah olur.Bari bilmiyorsunuz, niye adam kandırıyorsunuz? Bungecoord config.yml yi açıp ip_forward kısmını true yapmalısınız. Ayrıca bunu yaptıktan sonra listeners: yazanbbölümün altında yer alan host kısmındaki porta 100 ekleyeceksiniz. Ornegin xxx.xx.x.x.x25565 ise 25665 yapacaksiniz. Kaydedip çıktığınızda /greload komutunu uygulayın ya da bungecoord restart atın. Sorun çözülür.
Onun lag yaptığını bilmiyordum# BungeeCord Lag Sorunu
Sunucunuz bungeecordluysa büyük ihtimal "spigot.yml" deki "bungeecord" kısmını "true" yaptınız. Bu ayar çoğu sunucuda laga sebebiyet vermektedir. Küçük bir lag demeyin, sunucunuzda taş kırılamayacak dereceye getiren bir lag. Bu kısmı "false" yapın. Burayı kapatmak bütün oyuncuların IP'sini lobi IP'nizle aynı yapıcaktır. Bu sebebiyetle IP-Ban atamayacaksınız.
Sanırım bu ayardan kaynaklı bir sorununuz var.
Kesin olacak. Ben de bu yolu kullanıyorum, arkadaşlarım da..Deneyeceğim kardeşim inşallah olur.
Çoğu kişi sorun olmaz max ip yi 99999999 yap dior çoğu kişi bungeecord true yap dior ne yapacagımı şaşırmıştımKesin olacak. Ben de bu yolu kullanıyorum, arkadaşlarım da..
Tamma sunucum yeni açıldı şu an bakıma alamıyorum o yüzden gece dediklerini uyguluyacam teşekkürlerHiç birine gerek yok. Ayrıca o durumda birine ip ban atınca herkes ip ban yiyordu. Hem de DDOS saldırılarını vs kimin yaptığını öğrenemezdin. Yukarıdaki lag yapar diyenleri de takma, lag yapacak herhangi bir sebep yok.