- En iyi cevaplar
- 0
Immm kiii üseeemaaaki.
Çizim önerisi alabilirim yavaştan fikir darlığı çekmeye başladım.
Bence kendi logolarını tasarla.
Aynen birde tavsiyem şudur. Grafik tablette çizmek, kağıtta çizmek kadar çok ama çok basit değil. Sana tavsiyem, eğer Grafik Tablet alacaksan yok bu kaliteli, yok şu daha iyi diyip Cintiq tarzı ekrana çizilebilen normal tablet tarzı alma. Grafik tabletini ekrana çizildiğinde tablette göstermeyen ama bilgisayara çiziyormuş gibi yansıtanlardan al. Tam anlatamadım ama anlamışsındır. Böylece bir tık daha rahat çiziyorsun, kağıda çizer gibi oluyor biraz. Ekranlı grafik tabletlerde çok zorlanıyor millet. Ama kendini alıştırırsan belli bir zaman içersinde güzel çizimler yapabilirsin o tabletlerde.Logo için pergel letki vesaire ve grafik tablet gerekli. Elime geçerse başlarım. Kağıt üzerinde logolar pek kullanışlı değil takdir edersin ki
Ama sağolun öneriler için. Listeye ekledim hepsini
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen birde tavsiyem şudur. Grafik tablette çizmek, kağıtta çizmek kadar çok ama çok basit değil. Sana tavsiyem, eğer Grafik Tablet alacaksan yok bu kaliteli, yok şu daha iyi diyip Cintiq tarzı ekrana çizilebilen normal tablet tarzı alma. Grafik tabletini ekrana çizildiğinde tablette göstermeyen ama bilgisayara çiziyormuş gibi yansıtanlardan al. Tam anlatamadım ama anlamışsındır. Böylece bir tık daha rahat çiziyorsun, kağıda çizer gibi oluyor biraz. Ekranlı grafik tabletlerde çok zorlanıyor millet. Ama kendini alıştırırsan belli bir zaman içersinde güzel çizimler yapabilirsin o tabletlerde.
Bu arada şu pergel, cetvel felan nasıl kullanıyorsun? Anlatabilir misin![]()
Türkçe anlamadım. İngilizce izlesem anlayabilir miyim bilmiyorum bakıcazNasıl anlatacagimi tam bilmiyorum ama bir horizon çizgisi çizip iki perspektif noktası alıyorum. Dikey çizgileri kağıda 90° çiziyorum yatay çizgileri perspektiflere göre hizaliyorum. Bununla ilgili videolar bulabilirsin internette. İngilizcen varsa Mark Crilley abinin videolarini öneririm.
Öneri için sağol ben tamamen sanal çalışmayı düşünmüyorum zaten. Karakalem konseptin üzerinden geçeceğim. Ve anlattigin tableti anladımteşekkürler.
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkçe anlamadım. İngilizce izlesem anlayabilir miyim bilmiyorum bakıcaz
@Mr_TeneKe önerdiğin adamınLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.videosunu izledim ve cetvel ile OLAĞANÜSTÜ çizimler yapılabileceğini öğrendim ama sonradan cetvelim olmadığı aklıma geldi. Yani bir cetvel alayım da bende başlayayım sana özelden atarım öğretmen olarak not verirsinSonuçta önerdiğin adamın Turkish versiyonusun şu an.