herkes Aynı ip Den görünüyor.

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamma sunucum yeni açıldı şu an bakıma alamıyorum o yüzden gece dediklerini uyguluyacam teşekkürler :)
/greload yazma yetkin varsa bakıma felan gerek yok. Bunları yaptıktan sonra /greload yazman yeterli. Kimse oyundan da atılmaz, sunucu da kapanmaz. Ama Nitrado panelinden yaparsan değişklikleri otomatik restart atar. Yine de sen bilirsin. Kolay gelsin..

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/greload yazma yetkin varsa bakıma felan gerek yok. Bunları yaptıktan sonra /greload yazman yeterli. Kimse oyundan da atılmaz, sunucu da kapanmaz. Ama Nitrado panelinden yaparsan değişklikleri otomatik restart atar. Yine de sen bilirsin. Kolay gelsin..
Peki kardeşim yaptıkan sonra gelirmisin deniyelim olmuş mu diye?

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne zaman olduğuna bağlı. şu an şehir dışındayım. Ama kesin olacaktır. Olmuş mu diye bakmak için konsola bakın ve oyuncuların ip adreslerini kıyaslayın. Farklıysa olmuş demektir.
hmm tamam teşekkürler

Ne zaman olduğuna bağlı. şu an şehir dışındayım. Ama kesin olacaktır. Olmuş mu diye bakmak için konsola bakın ve oyuncuların ip adreslerini kıyaslayın. Farklıysa olmuş demektir.
Kardeşim denedim reload atım servere gene aynı max ip dior oyuncuları almıyor servere

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle /greload yetkiniz yok. Ssunucuyu kapatip acmayi denediniz mi?

ProOktayTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0