Arkadaşlar oluyor mu? - OlymposCraft Taslak Logo -

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar açılacak olan on numara sunucu OlymposCraft için bir logo tasarlamaya başladım fakat çok tereddütte kaldım ve sizlerden fikir almak istedim.

Daha bitmedi yapıyorum ve bu konuda her yeniliğinde güncelleyeceğim. Benim sorum şu;
1-) şu an iyi gidiyor muyum?
2-) Değiştirmemi istediğiniz bir şey var mı veya eklememi?
3-) Daha ilerisi nasıl olabilir?
Lütfen cevaplarsanız sevinirim.​

Son düzenleme:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft ile alakası kalmamış o yüzden kötü birde O harfi Operanın simgesi ve hiç uymamış logoya.
Opera bildiğin yuvarlak tek benzerlik O yu yuvarlak çizip onun genişliğini ve yüksekliğini tekrardan sıkıştararak tamamlamam. Böylece bu O'ya benzemiş.

ve Minecraft ile alakası nasıl yok? Hypixel'e gir o zaman. Turbo Karts'a, WarLords'a gir "Bune be Minecraft ile alakası yok!" de çık.

Unutma bu logodaki Oyunları bulmak zor değil. Bir Java Coder, bir Texture Pack yapımcısı. Al sana Çekirdek OlymposCraft sunucusunda bu oyunlar.

'' M '' harfi pek olmamış gibi,onun haricinde güzel :)
Ne gibi düzeltmeler yapabilirim biraz yardımcı olur musunuz?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Opera bildiğin yuvarlak tek benzerlik O yu yuvarlak çizip onun genişliğini ve yüksekliğini tekrardan sıkıştararak tamamlamam. Böylece bu O'ya benzemiş.

ve Minecraft ile alakası nasıl yok? Hypixel'e gir o zaman. Turbo Karts'a, WarLords'a gir "Bune be Minecraft ile alakası yok!" de çık.

Unutma bu logodaki Oyunları bulmak zor değil. Bir Java Coder, bir Texture Pack yapımcısı. Al sana Çekirdek OlymposCraft sunucusunda bu oyunlar.

Ne gibi düzeltmeler yapabilirim biraz yardımcı olur musunuz?
Dediğim gibi logoda çok kaba durmuş. Ayrıca Hypixel'in logosu yazı. Dinazor yada yılan değil.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi logoda çok kaba durmuş. Ayrıca Hypixel'in logosu yazı. Dinazor yada yılan değil.
Hahahha Logo tabi kaba durur şu an da kaba taslak bu çalışma. Daha ben bunu çizmedim bile. Birde Hypixel'in oyunlarından bahsediyorum ben logosundan değil. Dinazor ya da yılan değil evet senin dediklerinden daha öte oyunlar içeriyor. Tavsiye ederim sarıyor.