İnsanlar Canlıdır,Cansızdır Gibi Davranmayın

Sizde Benimle Aynı Fikirde misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    11

Keremco77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef Ülkemizde Çoğu İnsan Cansız Gibi Görülüyör.Aslında Bu Sadece Ülkemizde Değil,Başka Ülkelerde de Oluyor.İnsan Ayrımı Yapılıyor.Mesela Bir İnsan Zengin Olduğu İçin Ona Değer Veriliyor.Zengin Birine Herkes Değer Veriyor Değil mi ?Fakat Aç Yanlız İnsanların Yüzüne Bakılmıyor.Biz İnsana İnsan Olduğu İçin Değil Parası Olduğu İçin Değer Veriyoruz.Mesela Şu Ata Sözünü Ele Alalım 'Ne Kadar Ekmek O Kadar Köfte' Bence Anlamı 'Ne Kadar Para O Kadar Saygı ve Değer.Zamanla Bu İşin Sona Ermesini İstiyoruz.Dünyada İnsan Ayrımına Son Verelim...

Realizes

play.RevolutionMC.com Yakında !..
En iyi cevaplar
0
Neymiş efendim, para varsa huzur yok. Alın teri vs. Kapitalizmin getirileridir bunlar. Okuyup bir yerlere gelen insana herkes saygı duyar. Iyi Forumlar

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Ey gökyüzü, önümdeki vaha, söyle bana. Bu dünyada neden her şey para? Bazen para dönüştürmez mi insanı keskin dişli canavara?''

Fazla söze gerek yok bence

Son düzenleme:

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Hani sorarlarya para mı aşk mı diye tabii ki aşk fakat çoğu kişi para diyor çünkü para olunca aşkında olacağını sanıyorlar, kız senin paran var diye seninle oluyor aşık olduğu için değil ki.

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
adam evsize 1 dolar verio insan 10 dolar verir
Şöyle düşün; Sen her evsize yardım'da bulunur musun? O evsiz, boş boş olduğu yerde beklesin. Dilensin hiç bi' şey yapmadan ve yardım istesin, sen verir misin? Ben şahsen vermem. Önce çalış, çabala sonra Allah'a sığın kii verdiğin çaba'nın karşılığını alabilesin,
Oh kebap, çalışma ve çabalama. Sadece oturduğun yerden dilen, yardım iste? Var mı böyle dünya.

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşk parayla değildir ama para olmadan da bir şeyler yapılamaz.
Sevgilinle yemek yiyeceksin (Para)
Giysi giyeceksiniz (Para)
Nikah vb (Para)
Çocuk (Para)
Sokağın ortasında çıplak durup birbirinize bakacak değilsiniz, her şey parayla maalesef.
Elbette ki bu düşünce belli standartlar çerçevesinde duruyor. Yani evet, aşk para ile değildir...