Sunucuma geliyor ve Server Stop 3 2 1 diyor ve kapanıyor YARDIM

ömercanyanık

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam amacı ne bilmiyorum skypesi sulooo30 Sordum canım sıkılıyor serverini stopliyorum sanane diyor
Server sürüm 1.8 Sunucuma tam online çekti çekcem derken bi geliyor çökertiyor server batıyor
hergün yapıyor bunu 1 2 dk sonra geri açılıyor bazen 5 dk sürüyor lütfen yardım edin

Scoropion

✓ oyna.CraftRices.biz ✓
En iyi cevaplar
0
Balon atıyo olabilirler. Hostinginize ticket atın ve yanıt bekleyin nitrado kullanıyorsanız biraz zor olucak ama neyse siz yinede yapın bide sürümü 1.8 den çıkartın.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Balon atıyo olabilirler. Hostinginize ticket atın ve yanıt bekleyin nitrado kullanıyorsanız biraz zor olucak ama neyse siz yinede yapın bide sürümü 1.8 den çıkartın.
Hngi sürüm yapalım sürümü başka sürüm geçince oyuncuların envanterleri siliniyor
Şu anki sürümünüz Spigot 1.7.X/1.8.X sanırım.Değiştirip PaperSpigot 1.7.X/1.8.X yapın.PaperSpigot Nitrado'nun forumunda mevcut.Eğer dünya dosyasını değiştirmezseniz (Varsayılan: world klasörü) eşyalar gitmeyecektir.
İyi Forumlar.

ömercanyanık

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anki sürümünüz Spigot 1.7.X/1.8.X sanırım.Değiştirip PaperSpigot 1.7.X/1.8.X yapın.PaperSpigot Nitrado'nun forumunda mevcut.Eğer dünya dosyasını değiştirmezseniz (Varsayılan: world klasörü) eşyalar gitmeyecektir.
İyi Forumlar.
işte öyle yapınca oyuncuların envanteri siliniyor tabelalar bozuluyor