Advanced Anti Cheat - NoCheatPlus Hangisi Daha İyi?

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar Advanced Anti Cheat(AAC) - NoCheatPlus hile engelleme açısından hangisi daha iyidir? AAC'nin bir sürü özelliği var ve ben bu ikisini sunucuda bulundurmak istiyorum ama bu ikisi çakışır mı?

Son düzenleme:

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
ACC Zaten tek başına çok güçlü bir eklenti NCP ile birleştiğinde mükemmel bir koruma olur.
Çakışacağını pek sanmıyorum.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
evet ikisinide 1aydır kullanıyorum.
AAC rezil bir plugin . Masumları banlıyor işkence ediyor.
NCP en azından multi aurayı ve diğer tüm hileleri engelliyor.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
evet ikisinide 1aydır kullanıyorum.
AAC rezil bir plugin . Masumları banlıyor işkence ediyor.
NCP en azından multi aurayı ve diğer tüm hileleri engelliyor.
ACC'nin yorumlarına baktım aslında full 5 yıldız almış. Banlama değilde kickleme olarak ayarlanırsa sorun olacağını düşünmüyorum.

ACC Zaten tek başına çok güçlü bir eklenti NCP ile birleştiğinde mükemmel bir koruma olur.
Çakışacağını pek sanmıyorum.
Deneyeyim o zaman :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
ACC'nin yorumlarına baktım aslında full 5 yıldız almış. Banlama değilde kickleme olarak ayarlanırsa sorun olacağını düşünmüyorum.

Deneyeyim o zaman :D
evet ben sana söyleyeyim. 3 yıldız at, yorumlardan direk siliyorlar. Adama yazıyorum şu şu pluginlerle uyumsuz. Video cek , logları komple at diyor-_- .
Yorumlara aldanma. Aura kontrolü arkandaki moba thornsla vursan bile hile diyor. Adam ok atınca senin npcne vurursa yine hapse atıyor:D Yani katıksız bir komedi AAC . Verdiğim paraya yazıklar olsun diyorum hep. Critic kontrolü , glide, hepsi rezil.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
evet ben sana söyleyeyim. 3 yıldız at, yorumlardan direk siliyorlar. Adama yazıyorum şu şu pluginlerle uyumsuz. Video cek , logları komple at diyor-_- .
Yorumlara aldanma. Aura kontrolü arkandaki moba thornsla vursan bile hile diyor. Adam ok atınca senin npcne vurursa yine hapse atıyor:D Yani katıksız bir komedi AAC . Verdiğim paraya yazıklar olsun diyorum hep. Critic kontrolü , glide, hepsi rezil.
Zaten çakıştı kullanmayacağım :D

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
AAC güzel. AntiAura da her şeyin ayarı vardı AAC da da vardır herhalde. Yani ayarlarını çok uğraşıp sorunsuz yapınca düzgün çalışacağını düşünüyorum. ACC varsa NCP ye gerek yokki :(

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
AAC Bence Çok İyi Bi Anti Hile NCP Anca Flight'i Engelliyebiliyor Chatada Uyarı Falan Veriyor Şu Şöyle Hile Kullandı diye pek inanasım Gelmiyor Bence AAC daha İyi.