GökhanGençcan
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Serverimde /sure Yazınca Oyunda online suresi yazılsın bu sadece.
Yapılır. şu an işim olmasaydı yapardım.Bunun için timer lazım ve skriptte timer mümkün değil, sunucu kapanınca sıfırlanır skriptteki bütün timerler (1 saniye 1 saniye loop demiyorum onlar hayvan gibi uğraştırır).
join:
set {oyundakaldi.%player%} to 0
while player is online:
wait 1 minute
player is online:
add 1 to {oyundakaldi.%player%}
command /surem:
trigger:
send "&2Giriş yaptığınızdan beri &c%{oyundakaldi.%player%}% &2dakika süre geçti."
Bu Oyuna Girdikten Begri Deilde Servera Kayıtlı Oldugundan Bu Yana Toplam OlsaKod:join: set {oyundakaldi.%player%} to 0 while player is online: wait 1 minute player is online: add 1 to {oyundakaldi.%player%} command /surem: trigger: send "&2Giriş yaptığınızdan beri &c%{oyundakaldi.%player%}% &2dakika süre geçti."
Bu Oyuna Girdikten Begri Deilde Servera Kayıtlı Oldugundan Bu Yana Toplam Olsa![]()
join:
while player is online:
wait 1 minute
player is online:
add 1 to {oyundakaldi.%player%}
command /surem:
trigger:
send "&2Üye olduğundan beri &c%{oyundakaldi.%player%}% &2dakika süre geçti."
10 saniye tam 9 sn de iken oyuna giren biri olursa beleşe 10 sn alır.every 10 second:
loop all players:
add 10 to {sure.%loop player%}
command /surem:
trigger:
send "Sunucuda durma sureniz (saniye): &c%{sure.%player%}%"
Her saniye bütün oyuncuları döngüye almak istemedim. Kullanıcıya kalmış bir şey. Değiştirilebilir.10 saniye tam 9 sn de iken oyuna giren biri olursa beleşe 10 sn alır.
genelde bug olması istenmez skriptlerde, kolaya kaçmışsın.Her saniye bütün oyuncuları döngüye almak istemedim. Kullanıcıya kalmış bir şey. Değiştirilebilir.
every a second:genelde bug olması istenmez skriptlerde, kolaya kaçmışsın.
bu da lag sokar.every a second:
loop all players:
add 1 to {sure.%loop player%}
command /surem:
trigger:Çok zordu :/
send "Sunucuda durma sureniz (saniye): &c%{sure.%player%}%"