• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hosting Şirketi Lazım...

CaptainHasann

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar! Ben Hasan sizlere bir konu danışacaktım.
Ben sunucu açmayı planlıyorum sunucuyu yazın açacağım, 3 aylık ve 32 kişilik falan açmayı planlıyorum nitradoya falan baktım 50-60 TL ben bu parayı server için harcayamam.Bu özelliklere sahip 20-40 TL arası kiralayan bir hosting biliyorsanız lütfen yazın ilginiz için çok teşekkür ederim!

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Bence paketlerinizin düzenlenebilir olması gerek. Uzaktan bir bakışla iyi bir hosting gibi gördüm. Ancak hosting bilgilerinizi görmeden pek bir şey diyemem.
Her türlü öneriye açığız. Paketlerin düzenlenebilir olmasını anlayamadım, biraz açabilir misiniz

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
kardeş hostinginiz güzel ama kişi sayısını kaç aylık olacağını kaç gb lik olacağını keşke biz seçsek güzel olurdu
Ram'e göre kişi sayısı belirledik zaten. Yani paketler arasından hangisi sizin için ideal ise seçimde bulunabilirsiniz.

Oguzcan95

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Kendim Hosting,TS3,Minecraft,CS:GO,MTA Server Ayrıca İnternet Sitesi Hizmeti Vermekteyim İlgilenenler Lütfen Bana Ulaşsın Ödemeler İnnial İle Yapılmaktadır