Spigot Degisince Ne oluyor?

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açtığın çoğu konuda insanı öyle düşündürüyorsun ki. şu an anlatmak istediğini anlamaya uğraşmak bile istemedim. Böyle bir konu olamaz biraz daha açıklayıcı ol lütfen.

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heralde spigot versiyonu değişince ne oluyor demek istemiş. Ama kusura bakmasın o açıklamaya, araştırmaya üşeniyorsa; ben de anlatmaya, öğretmeye üşeniyorum.

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Server'in 1.7/1.8 ise eskiden, sen sadece 1.8'e geçersen. Pluginlerde sıkıntılar çıkar, map'lardaki chunklarda sorun çıkabilir. Her şey olur :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Ya ne kadar dalgınım ya. Yarım saattir degisince ne alaka diyorum ingilizce design diye aklımdan geçiyor meğer değişinceymis kelime. :pof:
İngilizce kelime sanıp çeviriye degisince yazdım norveççe çevireyim mi abi diyor. Norveççe ingiliççe gibi nasıl isim bu ya. :lol:

@MrTheLead 1.7 spigot kullanırsan 1.7 pluginlerini calıstırır 1.7 sürümündeki oyuncular girebilir özeti bu.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ne kadar dalgınım ya. Yarım saattir degisince ne alaka diyorum ingilizce design diye aklımdan geçiyor meğer değişinceymis kelime. :pof:
İngilizce kelime sanıp çeviriye degisince yazdım norveççe çevireyim mi abi diyor. Norveççe ingiliççe gibi nasıl isim bu ya. :lol:

@MrTheLead 1.7 spigot kullanırsan 1.7 pluginlerini calıstırır 1.7 sürümündeki oyuncular girebilir özeti bu.
Yok böyle bir fail :D güldürdün

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot Degişince Spigot Olur Ne Diyiyim Şimdi Google Duruyorken Gelmiş Bize Soruyosun ._.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigıt daha iyidir. Ama iş spigotda bitmiyor aldığın sunucunun rami, hostingin koruması, hostingin internet hızı vb bunlar senin sunucunun kalitesini etkileyen en önemli unsurlardan bir kaç tanesidir.