Yaratıcı Sunucularda HERSEY kullanılmıyor Örn Hunili Vagon Chest Fırlatici Fln Belki Komut Blogunda Bazı Komutları Engelleyebilsem Onuda EklerimBunun için yaratıcı sunucular kullanılıyor zaten. Daha farklı bir fikir bulman gerekli yoksa sunucunu boşa açmış olursun.
Ona bakarsan çoğu kızıltaş icatlarında tnt kullanılabiliyor. Tnt serbest bırakırsan sunucunun hali ne olur?Yaratıcı Sunucularda HERSEY kullanılmıyor Örn Hunili Vagon Chest Fırlatici Fln Belki Komut Blogunda Bazı Komutları Engelleyebilsem Onuda Eklerim
Kendi Arsalarınin İçinde Kullansinlar Sorun YokOna bakarsan çoğu kızıltaş icatlarında tnt kullanılabiliyor. Tnt serbest bırakırsan sunucunun hali ne olur?
Ne kadar da engellesen mutlaka bug olabilir diye düşünüyorum, denemekte özgürsün.Kendi Arsalarınin İçinde Kullansinlar Sorun Yok
Eskiden bir çocuk vardı. Adı Mertti. Bu çocuk. Forumun fiziklerine karşı gelerek Arsayı bırak oyundan çıkınca bile chunk loader gerekmeden çalışan bir clock icat etmişti. Fakat bu block çok tehlikeliydi. Çok büyüktü ve çok lag yapıyordu. Kötülerin eline düşmemesi için Mert. Clockun planlarını arsasındaki gizli laboratuvarının farklı yerlerine dağıttı... Böylece kimse onu bulamayacaktı....Creative Sunucularında Kızıltaşcı olunmaz , engeller aşırı , ayrıca şuanki MinecraftTürk ( Yaratıcı Sunucusunda ) sunucusunda arsadan ayrılırsan devreler duruyor
Hayal gücüne hayran kaldım biraz verseneEskiden bir çocuk vardı. Adı Mertti. Bu çocuk. Forumun fiziklerine karşı gelerek Arsayı bırak oyundan çıkınca bile chunk loader gerekmeden çalışan bir clock icat etmişti. Fakat bu block çok tehlikeliydi. Çok büyüktü ve çok lag yapıyordu. Kötülerin eline düşmemesi için Mert. Clockun planlarını arsasındaki gizli laboratuvarının farklı yerlerine dağıttı... Böylece kimse onu bulamayacaktı....
Ama bu hikaye gerçekHayal gücüne hayran kaldım biraz versene![]()
![]()