- En iyi cevaplar
- 1
Tam tersini düşünüyorum. Bunlar oyunu zevksiz kılmaya başladı bence.WitherLegend anlatamıyorum heralde bu eklentiler hep oyunu kolaylaştırıyor.
Bu yüzden bu oyun zevksi hale gelmeye başladı.
Tam tersini düşünüyorum. Bunlar oyunu zevksiz kılmaya başladı bence.WitherLegend anlatamıyorum heralde bu eklentiler hep oyunu kolaylaştırıyor.
Bu yüzden bu oyun zevksi hale gelmeye başladı.
Survival'ın ne demek olduğunu unutmuşsunuz siz kardeşim. Timber, silkspawners diyorsunuz hala. Yazık..bartuceylan anladık kardeşim sende oyunu bozanlardan olmak istiyorsun.
Aynen hocam doğru diyorsunuz.Survival'ın ne demek olduğunu unutmuşsunuz siz kardeşim. Timber, silkspawners diyorsunuz hala. Yazık..
Benim projem bu doğrultuda ilerlemekte.Eğer güzel,kaliteli bir survival server açmak istiyorsan sikspawners kesinlikle olmamalı eğer olursa nerede survival'ın xp kasma zorluğu?
Timber ise olursa kolaylık sağlar olmazsa da pek bir şey değişmez eğer hard bir survival olmasını istersen timber'da eklemezsin
Türkiye'de premium sunucu açmak akıl karı bir iş değil ama yine de karar seninNeyse arkadaşlar Premium sunucu açıyorum içinde bulunacak özellikler şimdilik:
Hile koruması (AAC)
Tpa (5 saniye)
Kürekle Claim
Kilit
Ticaret (Trade)
bu işi para kazanmak için değil belki oyuncuları eğlendirmek için yapıyordur ? (kar) ile ne alakası varTürkiye'de premium sunucu açmak akıl karı bir iş değil ama yine de karar senin![]()
Eğlendirebilecek oyuncu bulabilirse sıkıntı olmazbu işi para kazanmak için değil belki oyuncuları eğlendirmek için yapıyordur ? (kar) ile ne alakası var
bu işi para kazanmak için değil belki oyuncuları eğlendirmek için yapıyordur ? (kar) ile ne alakası var