Hepsini yaptımçok üzüldüm, panelden deop falan yapmayı denesen, /ban-ip kullanıcıadı komutunu kullanabilirsin
----------------------1.8.4 altında ki sürümde bulunan bir bugdur. Belirli bir optifine ile sunucunuza girerler ve sağtık yaptıklarında sunucunuz balon yemiş olur.
Balon koruması için bunuLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İndirdikden sonra eski craftbukkit.jar'ı siliniz yerine bunu yükleyiniz.
Eğer tab listenizde sorun olursa essentials configden change-playerlist : false yapınız, MyTabList pluginini kullanmanız ideal olabilir.
Anlamadım ne demeye çalıstın?Yapsınlar fekşın açmanın sonu budur kavrulsun sunucun kapanır umarım
Serverine Balon Atıyorlardır Balon Koruman yoksa Bu Linkteki Craftbukkit.jarı İndirip Serverinize Yükleyiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler Arkadaşlar sağolunBalon buguna karşı craftbukkiti değiştirmelisiniz.
----------------------
lapüslü fekşın açarsan allah baba tekme atar diyorumAnlamadım ne demeye çalıstın?
Teşekkürler Arkadaşlar sağolun
Kahve Mi Bu Kavruluyor -,-Yapsınlar fekşın açmanın sonu budur kavrulsun sunucun kapanır umarım
evet lapisli fekşın açanlara karşı bi fantezim varKahve Mi Bu Kavruluyor -,-
evet lapisli fekşın açanlara karşı bi fantezim var
Yani hani Anti-Lapis grubunun kurucusuyuz falan da sen biraz aşırıya kaçmışınevet lapisli fekşın açanlara karşı bi fantezim var
Lapisi Sewerim Sari Sari OlurlarYani hani Anti-Lapis grubunun kurucusuyuz falan da sen biraz aşırıya kaçmışın![]()