on load:
register new shaped recipe for diamond sword of sharpness 1 named "&aZümrüt Kılıç" using air, emerald, air, air, emerald, air, air, stick, air
Bu soğuk espriyi yaptığım için özür diliyorum ama yapmasam olmazdıSkQuery gereklidir.
Kod:on load: register new shaped recipe for diamond sword of sharpness 1 named "&aZümrüt Kılıç" using air, emerald, air, air, emerald, air, air, stick, air
Şaka mısın sen? Kendini komik mi sanıyorsun?
SkQuery gereklidir.
Kod:on load: register new shaped recipe for diamond sword of sharpness 1 named "&aZümrüt Kılıç" using air, emerald, air, air, emerald, air, air, stick, air
Bu soğuk espriyi yaptığım için özür diliyorum ama yapmasam olmazdı![]()
Lütfen bkz.Sadece üzüldüm Konum Baltalanmış Kişisel Olarak Soruyum En İyisi
SkQuery gereklidir.
Pekinin Üstünde Dan Cake Yazıyo (DanKEK)![]()
Peki madem![]()
Herhangi bir .sk dosyasının içine bu kodu ekle. Sonra dediğin şekilde zümrüt kılıç yapabileceksin.@bartuceylan O Kodu Anlayamadım.
Kodu Okuyamamıştım Kodu Okuyunca Anladım Çok Saol Adamsın <3 Ekranı Yan Yatırdım Oyle Okuyabildim SaolHerhangi bir .sk dosyasının içine bu kodu ekle. Sonra dediğin şekilde zümrüt kılıç yapabileceksin.
Skript ve skQuery gerekli bunun için.
Rica ederimKodu Okuyamamıştım Kodu Okuyunca Anladım Çok Saol Adamsın <3 Ekranı Yan Yatırdım Oyle Okuyabildim Saol