Sizler İçin Benzinlik Soygunu Skripti Yaptım

Tiglon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle bu fikirleri sıkı bir oyuncusu oldğum "Sonvita" sunucusundan aldım yani sadce kendimi geliştirmek için yapıyorum kullanmak için değil.
Umarım Sonvita'nın admini doğaç abi @zAxelaTR kusura bakmaz.
Büyük ihtimalle hatalar vardır yüksek ihtimalle hatalar vardır çünkü yeniyim bu skriptte 3-4 gündür yazıyorum.
Şimdide Özellikleri (Aynı Sonvitadaki Gibi Yapmaya Çalıştım Umarım Benzetebilmişimdir.)
Soygunu Yapan Adam Kıpırdayamıyor.
PHP:
on rightclick with a "sign":
name of event-item is "wooden axe"
  message "&aBenzinliği Soyuyorsun.Dikkatli Ol."
   broadcast "&b%player% Kavala Benzinliği Soyuyor.Tüm Ekiplerin Dikkatine."
   broadcast "&b%player% Kavala Benzinliği Soyuyor.Tüm Ekiplerin Dikkatine."
    wait for 2 seconds
    apply slowness to the player for 223 seconds
      wait for 225 seconds
       send "/give money %player% 23000" to execute console command
        if player move:
         cancel event
          send "&aHareket Ettiğin İçin Soygun İptal Edildi."

Tiglon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birde senin yaptığın şeyi adamlar bir yere tabela koyup yapabilir.şu an müsait değilim ama yarın işin yoksa düzeltip atarım sabah.Birde TAB Hataları var mı yoksa bilerekmi oyle yazdın?
Hocam bunu misafirlikte yaptım ve sonvitada hickimse hicbisekilde hicbiyere build yapamıyor yani sadece adminlerin koydugu tabelaları kullanmak zorundalar.O yüzden böyle yaptim

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Skripti öğrenip bir de çok önemliymiş gibi skript biliyorum demek yerine direkt Java ve Bukkit öğrenseniz de elle tutulur bi' bilginiz olsa en azından. Yol yakınken direkt Java'ya başla derim ben skriptle falan uğraşma.

Ekleme: Skript biliyorum demediğinin farkındayım genele konuştum.

Tiglon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skripti öğrenip bir de çok önemliymiş gibi skript biliyorum demek yerine direkt Java ve Bukkit öğrenseniz de elle tutulur bi' bilginiz olsa en azından. Yol yakınken direkt Java'ya başla derim ben skriptle falan uğraşma.

Sağolun tavsiyeniz için de ben bi bunla başlayıp java bukkit geçmek istiyorum çünkü Skript de çok kullanışlı bence.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece if lerden sonra alt satıra boşluk atılır , gerekli cümlelerin sonuna : koyulur (if li cümleler)
Kod:
send "/give money %player% 23000" to execute console command
Bunun yerine
Kod:
execute console command "give money %player% 23000"
yap , yazarken başka skriptleri indir ve ordan bakarak yaz tablara vesayre dikkat et

Radiantrite

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

internette duzgun ders yokki ogrenelim ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
internette duzgun ders yokki ogrenelim ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın Türkçe kaynaklar yok denecek kadar az, fakat ortalamanın biraz üstünde bir ingilizceyle yabancı kaynaklardan mantığı kavradıktan sonra gelişmesi kolay olur. Ders vermeyenler utansın @Himmetry

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk