Peki bir şey soracağım VİP satmassak nasıl para kazanıp sunucuyu daha ileriye taşıyacağız.Lapis olmasın onun yerine daha güzel bir şey koy mesela kızıltaş,kuvars onları satsınlar.Rank ekle daha zevkli oluyor.VIP satmayın ayrım yaşanıyor.
> Lapis olmasın
> Viplere hayvan gibi özellik gelmesin
> En fazla P5 olsun
> Hostunuz adam gibi olsun
Bak bunu gördükçe sinirleniyorum yeter lapissiz olsun lapissiz olsun sizi dinledik açtık bir lapissiz sunucu haha lapissiz sunucu mu ve havanız olsun diye eskiyim ben diye lapissiz olsun diyip duruyorsunuz bir şey bildiğiniz yok zamanında gelirdiniz o zaman...Lapis olmasın onun yerine daha güzel bir şey koy mesela kızıltaş,kuvars onları satsınlar.Rank ekle daha zevkli oluyor.VIP satmayın ayrım yaşanıyor.
Nitrado sunucularına zam yaptı haberin olsunPeki bir şey soracağım VİP satmassak nasıl para kazanıp sunucuyu daha ileriye taşıyacağız.
Hostumuz nitrado olacaktır.
Gördüm onuBak bunu gördükçe sinirleniyorum yeter lapissiz olsun lapissiz olsun sizi dinledik açtık bir lapissiz sunucu haha lapissiz sunucu mu ve havanız olsun diye eskiyim ben diye lapissiz olsun diyip duruyorsunuz bir şey bildiğiniz yok zamanında gelirdiniz o zaman...
Nitrado sunucularına zam yaptı haberin olsun![]()
Merhaba, Nitrado ile biryere gelemezsiniz. Çünkü Nitrado; Slotlu satan bir şirket. Slotluyla biryere gidilmez.Peki bir şey soracağım VİP satmassak nasıl para kazanıp sunucuyu daha ileriye taşıyacağız.
Merhaba, Nitrado ile biryere gelemezsiniz. Çünkü Nitrado; Slotlu satan bir şirket. Slotluyla biryere gidilmez.
Ben VIP Satmayın demiyorum. Ama siz gidip /repair all verirseniz, savaşta ölümsüz olur. Tabi CombatLog ile de ayarlarsınız.
KİT satın en azından tag vermemiş olursunuz.Peki bir şey soracağım VİP satmassak nasıl para kazanıp sunucuyu daha ileriye taşıyacağız.