Bir Faction Sunucusu...

byLaz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar yakın bir tarihte faction sunucusu açacağız sizlerin de tavsiyelerini açmadan açmayayım dedim.Sunucuda neler olmasını isterdiniz ? Mimarimiz tamamlandı.Gerçekten hoş yapılar olucak sunucumuzda Sizlerin de tavsiyelerini bekliyoruz.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Lapis olmasın onun yerine daha güzel bir şey koy mesela kızıltaş,kuvars onları satsınlar.Rank ekle daha zevkli oluyor.VIP satmayın ayrım yaşanıyor.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
> Lapis olmasın
> Viplere hayvan gibi özellik gelmesin
> En fazla P5 olsun
> Hostunuz adam gibi olsun

byLaz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapis olmasın onun yerine daha güzel bir şey koy mesela kızıltaş,kuvars onları satsınlar.Rank ekle daha zevkli oluyor.VIP satmayın ayrım yaşanıyor.
Peki bir şey soracağım VİP satmassak nasıl para kazanıp sunucuyu daha ileriye taşıyacağız.

> Lapis olmasın
> Viplere hayvan gibi özellik gelmesin
> En fazla P5 olsun
> Hostunuz adam gibi olsun

Hostumuz nitrado olacaktır.

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak bunu gördükçe sinirleniyorum yeter lapissiz olsun lapissiz olsun sizi dinledik açtık bir lapissiz sunucu haha lapissiz sunucu mu ve havanız olsun diye eskiyim ben diye lapissiz olsun diyip duruyorsunuz bir şey bildiğiniz yok zamanında gelirdiniz o zaman...

Peki bir şey soracağım VİP satmassak nasıl para kazanıp sunucuyu daha ileriye taşıyacağız.

Nitrado sunucularına zam yaptı haberin olsun :)

byLaz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak bunu gördükçe sinirleniyorum yeter lapissiz olsun lapissiz olsun sizi dinledik açtık bir lapissiz sunucu haha lapissiz sunucu mu ve havanız olsun diye eskiyim ben diye lapissiz olsun diyip duruyorsunuz bir şey bildiğiniz yok zamanında gelirdiniz o zaman...

Nitrado sunucularına zam yaptı haberin olsun :)
Gördüm onu :D Sunucuda Lapis bulunacaktır ekstra olarak kızıltaşı ve kuvars koyulabilir.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba, Nitrado ile biryere gelemezsiniz. Çünkü Nitrado; Slotlu satan bir şirket. Slotluyla biryere gidilmez.

Ben VIP Satmayın demiyorum. Ama siz gidip /repair all verirseniz, savaşta ölümsüz olur. Tabi CombatLog ile de ayarlarsınız.

byLaz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Nitrado ile biryere gelemezsiniz. Çünkü Nitrado; Slotlu satan bir şirket. Slotluyla biryere gidilmez.

Ben VIP Satmayın demiyorum. Ama siz gidip /repair all verirseniz, savaşta ölümsüz olur. Tabi CombatLog ile de ayarlarsınız.

Aslında 1 sunucum alıcaktık ancak kararımız sonradan değişti Nitrado aldık ilerleyen zamanlarda 1Sunucuma geçebiliriz.repair all en son vipe verilen bir özelliktir ve savaşta da kullanılmıyor.