- En iyi cevaplar
- 19
Başlıkta dediğim gibi arkadaşlar şartlar bunlar:
Küfür arada bir edebilir ama aile değerlerine olmaz.
Faction/Survival/Rush/Skywars/Minigames ve çeşitli oyunları çok iyi bilmeli !
Yaşı en az 13 veya 13+ olmalı.
Ts3 ya da Skype kullanmalı.
Mikrefonu çok iyi olmalıdır.Sesi az olmamalıdır fazlada olmamalıdır sanki yanımdaymış gibi aynı ses tonu ile konuşan mic gereklidir.Çızırtı konusuna gelince olabilir ama rahatsız eden cızırtıysa direk silerim.Normalde çızırtısız dicem ama benim mikrefonda az çızırtı var
Türkçesi iyi olmalı.
Arada bir trolleyebilir bu insanlık karışmıyorum buna
Minecraft'ı en az 3-2 yıl oynamış olmalıdır.Yani pvp si buildi birazcık gelişmiş olmalıdır fazla saf olmayın.
(Bana Göre) Skypeden ya da TS3 den konuşma sırasında sessiz kalmamalıdır.İsdediğini söyleyebilir veya anlatabilir çünkü biz dostuz ! iyi günde , kötü günde.
EN ÖNEMLİSİ GÜVENİLİR OLMASIDIR.
Unturned felanda oynayabiliriz bilsin yeter.
Umarım iyi anlaşabiliriz !
Not: Modlu olurmu diyen arkadaşımız gibi sizde yapmayın.
Geliyorsunuz şunu oynayalımmı diyorsunuz konuşuyoruz 1 gün geçiyor bakıyorum silmiş beni.Adam akıllı arkadaş olcaksanız gelin ekleyin beni !
Küfür arada bir edebilir ama aile değerlerine olmaz.
Faction/Survival/Rush/Skywars/Minigames ve çeşitli oyunları çok iyi bilmeli !
Yaşı en az 13 veya 13+ olmalı.
Ts3 ya da Skype kullanmalı.
Mikrefonu çok iyi olmalıdır.Sesi az olmamalıdır fazlada olmamalıdır sanki yanımdaymış gibi aynı ses tonu ile konuşan mic gereklidir.Çızırtı konusuna gelince olabilir ama rahatsız eden cızırtıysa direk silerim.Normalde çızırtısız dicem ama benim mikrefonda az çızırtı var
Türkçesi iyi olmalı.
Arada bir trolleyebilir bu insanlık karışmıyorum buna
Minecraft'ı en az 3-2 yıl oynamış olmalıdır.Yani pvp si buildi birazcık gelişmiş olmalıdır fazla saf olmayın.
(Bana Göre) Skypeden ya da TS3 den konuşma sırasında sessiz kalmamalıdır.İsdediğini söyleyebilir veya anlatabilir çünkü biz dostuz ! iyi günde , kötü günde.
EN ÖNEMLİSİ GÜVENİLİR OLMASIDIR.
Unturned felanda oynayabiliriz bilsin yeter.
Umarım iyi anlaşabiliriz !
Not: Modlu olurmu diyen arkadaşımız gibi sizde yapmayın.
Geliyorsunuz şunu oynayalımmı diyorsunuz konuşuyoruz 1 gün geçiyor bakıyorum silmiş beni.Adam akıllı arkadaş olcaksanız gelin ekleyin beni !
Moderatör tarafından düzenlendi: